pátek 8. listopadu 2019

Skluzavka 180 cm

Skluzavka 180 cm

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Skluzavka má stabilní konstrukci zpevněnou . Kvalitní plastová skluzavka se schůdky je ideální na každou zahradu. Je určena pro děti od let.


Skluzavka 180 cm

Délka skluzné plochy je 1cm. Velká zahradní skluzavka pro děti od let. Ke skluzavce můžete připojit zahradní. Velice stabilní a odolná konstrukce. Zelená skluzavka s červenými prvky vytváří s propojením se schůdky stabilní konstrukci.


Snadnější klouzání ve venkovních . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze Trigano . Obří skluzavka má bytelné schody pro bezpečný výstup nahoru, mírný sklon skluzné plochy a širokou základnu pro . Little Tikes - Obří skluzavka 180cm - Duhová, od značky Little Tikes. Dětská zahradní skluzavka - 1cm.


Lze ji jednoduše složit. TRIGANO Klouzačka 1cm. Fantastická skluzavka proslulý španělská společnost Injusa. Je také vybaven tobogánem. Možnost připojení zahradní hadice.


Díky vodě bude klouzání zábavnější. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů skluzavka. Nafukovací skluzavka - prodej.


Pro větší bezpečnost . Ostatní kovové prvky jsou vyrobené z pozinkované oceli. SMOBY skluzavka 1cm. Spojnice pro lepší stabilitu skluzavky. Možno připojit hadici s vodou a vlhčit . Po připojení hadice stříká voda.


Ve více barevných provedeních. Stabilní a pevná klouzačka s jemným sjezdem o celkové délce 1cm. Barevná klouzačka k hraní venku, hodí se na zahradu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky