čtvrtek 14. listopadu 2019

Mangold syrový

Je vhodná ke sklizni mladých listů, lze ji pěstovat během . Detailní popis produktu. Sám název naznačuje původ této odrůdy špenátu. Matador je polopozdní odrůdou špenátu , který je vhodný pro jarní i podzimní výsevy. Rostliny této odrůdy špenátu jsou středně velké a mají . Osivo polopozdní hybridní odrůdy špenátu setého.


Určený pro celoroční pěstování. Jinak je možné listy uchovat zmrazením. Jestliže použijete různé odrůdy , můžete pěstovat špenát prakticky po celý rok.


Charakteristika rostliny. Je známo, že pěstování špenátu v létě je obtížné, protože rostliny . Pro zahrádkáře je ale důležitější dělení podle typu a struktury listu - na špenáty hladkolisté a bublinaté. Intenzivní šlechtění moderních odrůd špenátu probíhá od. Pro výsadbu v srpnu vyberte tyto odrůdy špenátu : Stoické. Z odrůd volíme rané letní Fhybridy, které vynikají vyrovnaností a mnohé z nich i rezistencí k plísni špenátové.


Přezimující odrůdy špenátu jsou . Má silnou velkou rozetu, rostlina je polovzpřímená. Odolná odrůda špenátu s tolerancí vůči padlí. Vyznačuje se rychlým růstem a pozdním vybíháním do květu, což prodlužuje sklizeň. Na trhu existuje celá řada odrůd špenátu.


Odrůdu Butterflay lze . Je třeba však mezi nimi vybírat podle toho, kdy potřebujeme špenát sklízet. Samozřejmostí jsou jarní a podzimní . Pro přezimování a ranou jarní sklizeň vyséváme vhodné odrůdy špenátu v září. Pro úspěšné pěstování je důležitý výběr odrůdy. Máte rádi čerstvý špenát a chcete ho mít stále k dispozici?


Zasaďte si čtyřboč neboli novozélandský špenát. Zajistíte si nikdy nekončící přísun . Zajímavé odrůdy špenátu pro vaší zahrádku. Emilia F- hybridní odrůda vhodná pro jarní výsev.


Má středně zelené, mírně bublinaté listy, které . Upravuje se také podobně jako špenát , má však jemnější strukturu i chuť. Listové odrůdy mají slabé řapíky a mohutné tmavě ze- lené nebo fialové listové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky