úterý 12. listopadu 2019

Sakura sloupovitá

Zabýváme se pěstováním ovocných stromků a keřů a okrasných dřevin v . V japonské tradici je třešeň Sakura považována za velkého nositele štěstí. Pokud budete hledat sakuru v zahradnictví, hledejte ji jako okrasnou třešeň nebo. Taihaku, Shirofugen, Shimidsu, Royal Burgundy nebo Sunset Boulevard. Každá třešeň , tedy i sakura , potřebuje lehčí hlinitopísčitou nebo písčitohlinitou. Okrasná jabloň - Malus x purpurea.


Tak jsem minulý víkend koupila sakuru Royal Burgundy. Rodově se sakury řadí mezi slivoně a mluvíme o nich jako o okrasných. Z důvodu vyšší odolnosti se ale často roubují na kmínek třešně ptačí nebo višně turecké.


Odrůda je vysoká - metrů. Prunus serrulata Royal Burgundy - okrasná třešeň , červenolistá. Je okrasná velkými červenými listy a bohatou násadou plných , . Listy jsou tmavě vínové, na okrajích. Malý strom,koruna převislá,zelený list na podzim do oranžovočervena,bohatě kvete,bohaté růžové plné květy.


Sazenice navrhujeme pravidelně zalévat. Růžové okvětní lístky. Kde zasadit ‎: ‎(slunce). Kultivar ´ Royal Burgundi ´ řadíme mezi středně vysoké stromy.


Mezi zástupce tohoto rodu patří okrasné třešně - sakury , slivoně - myrobalány, střemchy. Druh, okrasné rostliny. OKRASNÁ TŘEŠEŇ - SAKURA PENDULA RUBRA - kmínek 90cm , kont.


Roste poměrně pomalu. Sakura ozdobná má své využití jako strom okrasný květem pro zahrady, parky. Sakura Ozdobná Royal Burgundy - Cm CKrzew Sakura Ozdobná . Višeň pilovitá Royal Burgundy - Nejkrásnější sakura latinský název: Prunus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky