úterý 19. listopadu 2019

Pěstování cuket ve skleníku

Zkousel sem to, neslo to. Zabere spoustu mista a plody zahnivaly. Lilek stal za houby vevnitr i venku. Mozna nejaka dýně se tak da s uspechem . Máte už patizony a cukety na záhoně?


Pěstování cuket : výsev a výsadba, hnojení a ochrana.

Sazenice je možné předem předpěstovat za oknem, ve skleníku či pařeništi. Dala jsem letos do loni vyhnojeného skleníku (žádný jiný prostor k dispozici nemám) mimojiné cukety - daří se jim báječně, už jsou z nich oobrovské rostliny, . Pokud se do pěstování cuket chcete pustit, ale ještě jste nenašli odvahu,. Proč cukety pěstovat ? Očekáváte od pěstování ve skleníku velkou sklizeň, možná i dvě za sezonu, a těšíte. Naopak choulostivá rajčata, lilky, papriky, dýně, okurky, melouny či cukety.


Výsadba a péče o cukety ve skleníku nebo polykarbonátovém skleníku. Nejlepší odrůdy zeleninové dřeně pro skleník - Belogor, Kavili a Kaund. Semena cuket lze také předpěstovat (ve skleníku , pařeništi a nebo za oknem) a mladé sazenice vysadit na venkovní stanoviště až koncem .

Obzvláště atraktivně vypadají odrůdy cuket ze žlutými plody, pěstovat však. Cukety jsou mohutné rostliny, proto je nedávejte do skleníku , ale . Cuketa je chutná a zdravá zelenina, kterou můžete ze záhonu sklízet po. Za skleník nemusíte dávat statisíce. Zahradničení ve skleníku je pořádná věda. V dubnu přichází čas setí okurek, cuket , dýní, červené řepy, fazolí a bylinek.


Hnojte s ohledem na plodiny, které chcete v daném místě napříště pěstovat. Dýně a cukety patří k nenáročným zahradním plodinám, pěstování lilků je. V ostatních lokalitách můžeš sazenice vysazovat do skleníku či . Chyby při pěstování často pocházejí nejen z neznalosti a nezkušenosti, ale také z rutiny a . Zucchini a cukety rostou dobře ve skleníku i po . Rostlina má silné tmavozelené listy na . Jak je využít naplno? V květnu ožívají skleníky a pařeniště naplno, a když se přehoupne polovina měsíce,. Předpěstovaná venkovní rajčata, cukety a salátové okurky postupně zvykejte na nižší teploty.


Papriky vhodné pro pěstování ve skleníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky