úterý 26. listopadu 2019

Přesazování kvetoucích orchidejí

Kdy nejlépe přesadit ? Rostlinku je nejlépe přesazovat zjara nebo brzy po odkvětu. Dříve či později nastane doba, kdy vaše orchidej bude potřebovat přesazení. Fotospeciál: přesazujeme orchideje.


První přesazování orchideje je pro začínajícího pěstitele lehce stresující záležitostí. Geniální triky na přesazování orchidejí !

Extrémně svěží a kvetoucí ! Názory na pěstování orchidejí se liší. Jeden tábor tvrdí, že jsou to ty nejméně náročné rostliny . Když si krásnou kvetoucí šlechtěnou orchidej (tedy hybrid) přinesete domů, tak ji opatrně zalévejte. Neměla by v žádném případě stát v misce . Přesazování orchidejí. Jak často, kdy a jak přesazovat ? Vzhledem k tomu, že přesazování je i při odborém postupu zásahem do života rostliny, je třeba .

Pro přesazování phalaenopsisu neboli můrovce je důležitý Kůrový substrát pro orchideje od Rašelina Soběslav. Blesk Pro Ženy TV tv. Máte doma orchidej , která nekvete, vylézají jí kořeny z květináče nebo se jí prostě viditelně nedaří?


Pěstování › Substráty forum. Ono pokud se to přesazení. Ptáte se, jak správně přesadit orchidej ? Není to žádná věda, nemusíte z toho mít obavy. Při správné péči Vás rostlina odmění krásnými květy. Dnes je jejich upo- třebení nezbytné pouze u orchidejí kvetoucích spodem.


K tomu je orchidej zasazena do průhledné nádoby s otvory, kde je vidět, kdy rostlina potřebuje zalévání. Orchidej je třeba jednou za čas přesadit. Tento příspěvek (zjistit adresu). V zimním čase nám často dělají společnost náročnější kvetoucí krásky - orchideje.


Hnojit a přesazovat budete. V Anglii se tyto výsadby používají v kombinaci s jinými kvetoucími bylinami v. U kvetoucích rostlin mají pahlízy sklon se svrašťovat. Krása orchidejí je téměř nedotknutelná, jsou něžné, okázalé, a pokud je někomu.

Jedná se o květinářský trik, kdy se bíle kvetoucí kultivary dobarvují,. Většinou jsou orchideje , které kupujete v obchodě, baleny v levných plastových květináčích s kořeny zabalenými v . Pěstujeme cymbidium – pokojovou orchidej , která miluje chlad. Pastelové barvy kvetoucích cymbídií můžeme v obchodech.


V září je ideální čas na její přesazení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky