pondělí 25. listopadu 2019

Masážní lehátko ceragem cena

KČ Nyní za polovični cenu. Pomaha rozpouštět usazeniny kolem pateře pusobenim tepla . Nabízím minimálně použité korejské masážní lehátko ceragem. Kombinací těchto masážních metod dosahuje rehabilitační lehátko Ceragem vynikajících výsledků již po.


Procedura trvá cca minut za cenu 25– Kč. Masážní lehátko se přizpůsobuje Vašemu tělu a je určené pro celkovou regeneraci. Navíc funkce APMS (Pokročilý Systém Pohyblivých Masážních Jednotek) umožňuje i vertikální pohyb (nahoru a dolů), díky kterému lze masáž skutečně . Prodám skládací masážní lehátko. Rozměry ve složeném stavu 93xcm. Termální masážní lehátko Ceragem - objednejte se.


Ceragem je automatické termo-akupresurní masážní lehátko kombinující. Vy, kdo lehátko Ceragem ještě neznáte, objednejte se na bezplatnou proceduru. CENA ZA OŠETŘENÍ 3KČ,. Vyberte si ze široké nabídky masáží za skvělé ceny ! Relaxační uvolňující masážní technika pro tělo a mysl. Pozor na velice nízké ceny v porovnání s běžnými.


Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Lehátko Ceragem stojí u nás kolem 69. Fotka k inzerátu Masážní a relaxační . Cena masáže: minut - 3Kč. Automatické termomasážní lehátko CERAGEM Master V3. Masažní lehátko ceragem Jde o ověřenou zdravotnickou pomůcku pokud trpíte: bolestmi zakloubů, ramen, šíje a svalů.


Po dohodě možnost vyzkoušení. Toto speciální masážní lehátko již vyzkoušeli a pravidelně ho využívají tisíce . Pomáhá při léčbě častých. Ceragem Master Vje automatické termální masážní lehátko kombinující masáž a. Má infračervené tepelné účinky. Můžete si ji dopřát každý den v pohodlí svého domova.


Poukázky lze zakoupit přímo. Sada na výrobu zahradní houpačky. Ocelové profily na výrobu houpacky. V prospektu je napsáno - CERAGEM masážní lehátko je určeno pro celé tělo do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky