pátek 29. listopadu 2019

Meklenburský strakáč červený

Meklenburský strakáč je poměrně mladé plemeno, které bylo vyšlechtěno v. Najdete v ní kompletní seznam nabídek i poptávek. Rady a tipy obsahují postřehy chovatelů meklenburských strakáčů především pro začátečníky, kteří o plemeni tolik nevědí a mají zájem o jeho chov. Barva skvrnitosti je závislá na druhu strakáče.


Sedláček - Původ meklenburského strakáče , Chovatel.

MEKLENBURSKÝ STRAKÁČ (V texte), králík MEKLENBURSKÝ STRAKÁČ červený - mláďata,SAMCI (250), . Mimo morčat se budeme věnovat i chovu králíků. Vybrala jsem si trošku nedostupné plemeno MS v červené variantě. Tudíž opravdu málo zastoupené plemeno. Německý obrovitý strakáč se u nás chová v barvě černé, . Král Karel - Burgundský (Bu) Malá Dagmar Ing.


Novozélandský bílý - Nb. Klub chovatelů králíků meklenburských strakáčů.

Tabulka králík meklenburský strakáč červený. Laminovaná tabulka 15x21cm. Je odolná, vyrobená pro použití venku. Způsoby připevnění: - na plech.


Jmenuje se Zakrslý saténový meklenburský strakáč červený a chystá se na uznání plemene. Ján Čapkovič a meklenburský strakáč havanový 0. Viem, že chováš čierne, červené a havanové. Na plemeno holubů český stavák červený tygr získal 1. ZAKRSLÝ červený, ZAKRSLÝ meklenburský strakáč červený.


Balogh Tibor - Moravský pštros červený, říman. Bol vyšlachtený v Nemecku. Kč , x samec - kříženec belgikého obra s vídeňským modrošedým králíkem . AUSTRALKA černá, ČÁRKOVANÁ , JOKOHAMKA ZDROBNĚLÁ červeně sedlatá. Pohlaví, Kolekce, L U, P U, Ocenění, Prodejní cena, Chovatel. Odkaz na fotografie meklenburského strakáče na googlu: meklenburský.


Pavlík Jiří – durynský.

Pátek František – meklenburský strakáč černý. Vokřínek Miloslav – japonský.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky