pátek 8. listopadu 2019

Realizace zahrad ceník

S námi máte jistotu a garanci cenového rozpočtu při realizaci vaší zahrady. Kromě vlastní realizace zahrady Vám nabízíme: zahradní architekturu = návrhy a realizace zahrad na klíč, zakládání trávníků, . Předběžnou kalkulaci návrhu nebo realizace Vaší zahrady vám rádi vyhotovíme na základě poskytnutých podkladů na některý z naších kontaktů. Určitě Vás zajímají ceny jednotlivých prvků v zahradě.


Proto zde přinášíme výběr základních cen za naši práci. Pro zjednodušení uvádíme ceny „ na klíč“ .

Návrh a projekt zahrady Vám poskytneme při realizaci zahrady ZDARMA. Ceny projektu bez konečné realizace se odvíjejí od čtverečního metru a náročnosti . V rámci realizací našich projektů poskytujeme 1 GARANCI NEJNIŽŠÍ CENY za realizaci zahrady. V případě obdržíte-li na základě projektu od naší firmy . Ahoj, chtěli by jsme si nechat navrhnout zahradu a tak bych potřebovala doporučení na nějaké zahradnictví. Kompletní ceník za nové zahrady, realizace zahrad , údržbu zahrad a zeleně, zavlažovací systémy a další práce.


Cenovou kalkulaci Vaší nové zahrady v Olomouci, Šternberku, Prostějově a Šumperku Vám po předchozí konzultaci rádi sdělíme. Ceník a kalkulace zahrady. Cílem naší firmy je poskytovat kvalitní kompletní projekty řešící zahradu jako.

Cenové podmínky – orientační ceník upřesním na základě prvního šetření u vás. Obzvlášť když se rozhodnete realizovat výsadbu zahrady sami svépomocí, . Specializujeme se na návrhy a realizace okrasných zahrad , provádíme instalaci. Myslím jen za plány, nikoli realizaci zahrady.


Cena realizace zahrady je kalkulována individuálně dle požadavků a přání klienta. Zpracujeme kompletní projektovou dokumentaci včetně osazovacího plánu, . Cena je tedy pohyblivá, závislá na druhu zvolených prací, materiálů a rostlin. Potřebujete realizovat zahradu - vyřešit prostor vstupu nebo prostor celého vašeho pozemku zelení? Chcete aby Vás obklopila zeleň, . Po první konzultaci lze orientačně sdělit cenu návrhu, nikoli cenu realizace zahrady.


Návrh lze odevzdat ve stadiu studie, který nastiňuje vizi . Zprostředkováváme návrh a realizace automatických závlahových systémů, realizaci vodních prvků. Trendy zahrady , trendy zahrada. Prvních 10km zaplatíme za Vás! Minimální stanovené částky bez dopravy: Údržba zahrady: 8Kč. Mj, Kč, poznámka: pravidelné sekání trávy (rotační, strunou), m², od 5 dle terénu a náročnosti.


Předložíme Vám náš katalog prací a vypracujeme Vám ceník údržby na míru. Našim cílem je poskytnout naším zákazníkům komplexní služby, návrhy, realizace a údržby zahrad tak, aby zahrada splňovala všechny individuální požadavky a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky