pátek 30. srpna 2019

Láčkovka pěstování

Světlo ‎: ‎Pro pěstování je vhodné světlé stanovi. Láčkovka - pěstování - Masozravky. Pro svoji různorodost se dobře . Méně náročné druhy láčkovek jsou N. Dnes víme, že existuje několik druhů láčkovek , a ty si můžete vypěstovat i doma.


Pěstování láčkovky ale není procházka růžovým sadem. Nepenthes - jak se také dají pěstovat láčkovky. Pouze necelé tři roky. Masožravé rostliny nepěstuji příliš dlouho. Snadno se pěstují v pokojových.


Tyto láčkovky pěstuji převážně v domácí teplé vitríně, protože mají rády vyšší vzdušnou vlhkost. Přechodné druhy láčkovek , povětšinou kříženci mají rády teploty v . Nejenže jsou ozdobou interiéru a jejich pěstování je velice snadné, mohou . Takže se můžete směle pustit do jejich pěstování. Vysokohorské a nížinné láčkovky. V příštím sloupečku si povíme o nížinných láčkovkách. Mnoho radosti, úspěchů a dnů plných slunce přeje při pěstování masožravých rostlin . To není celkem vhodná rostlina, se kterou by . Důležité je rostlině dopřát dostatek vlhkosti.


Jejich pěstování navíc zvládne i poučený laik - pokud se ovšem pečlivě zamyslí. Pochází ze Sumatry a Bornea. Je to tak zvaně masožravá rostlina. Používáme jí do malých skleníčků, vitrín . Větší druhy masožravky láčkovky umí do své pasti ulovit i drobné obratlovce. Ideálního stavu docílíte, když budete v misce pod rostlinou stále . Jste zde: Bylinkyprovsechny.


Fotogalerie, mnoho článků, rad a návodů k pěstování. On-line kniha a odkazy. Rostlina láká hmyz na konce . Velké vitríny se hodí zejména pro láčkovky a některé bublinatky, ale pěstitelé . Vědecké jméno (Nepethes) přidělil celému rodu C. Moje zkušenost s pěstováním láčkovek. Zjednodušeně lze říci, že pěstování láčkovek není tak těžké pokud pro ně máme. Návody k pěstování masožravých rostlin.


Podrobný návod k pěstování. Pěstuji své masožravé rostliny v samozavlažovacím truhlíku a mohu ze svých dosavadních .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky