pondělí 19. srpna 2019

Koupaliště hradec králové

Koupaliště hradec králové

Hradec Králové , příspěvková organizace. Obyvatelé i návštěvníci Hradce Králové se mohou v horkých dnech osvěžit v novém plaveckém areálu pod širým nebem. Koupaliště Flošna - Fotogalerie.


Koupaliště hradec králové

Historie veřejných koupališť a plováren v Hradci Králové sahá až do poloviny 19. Orlici vybudována tzv. Na Flošně najdeme také wellness, fitness, squash, plážový volejbal a další sportovní vyžití. Noční koupání na koupališti Flošna. V průběhu letní sezóny nabízí . Po dlouhé dobe jsem navštívila.


KOUPALIŠTĚ FLOŠNA HRADEC KRÁLOVÉ AQUA TV. Sídlo českých královen . Ani pod střechou ale nebývá prázdno, někteří návštěvníci dávají dokonce . Kromě bazénu je tu travnatá plocha, . Radnice se proto znovu vrátila k nápadu zastřešit přes . Náhledový obrázek koupaliště. Connect to internet to see place info.


Koupaliště hradec králové

Pohled na bazény letního koupaliště Flošna v Hradci Králové. Virtuální prohlídka vás tam dostane hned. Distance from camping . Kraj: Počet hlasů: 203 . Město: Kradec Králové.


O tři týdny později než loni otevřelo venkovní . Letošní tropické léto trhá rekordy v mnoha směrech. Novinky z obchodů, festivalů, sportu a . Další informace: koupaliště s přírodní vodou, bazén x 2 dětský bazén, občerstvení. Vyberte si z největší nabídky ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu.


Koupaliště hradec králové

Get details of Location, timings and contact. Find the reviews and ratings to know better. Nyní však mají návštěvníci a obyvatelé Hradce Králové možnost navštívit . Chlumec nad Cidlinou. Písčité pláže s pozvolným sestupem do hloubky, nuda pláž, cca m dlouhý tobogán, půjčovna lodí . Milovníky adrenalinu zveme na skluzavku Jump.


Klasický tobogán nadchne všechny . Zamiřte za odpočinkem a relaxací. Po celou sezónu se voda v bazénech vyhřívá na 26–°C, ke slunění slouží velká travnatá plocha i venkovní terasy s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky