čtvrtek 22. srpna 2019

Kärcher k 5

Kärcher k 5

Kromě hliníkových zahradních lehátek se standardní výškou nabízíme i zahradní lehátka s komfortní výškou 50cm. Dále zahradní lehátka z umělého ratanu. Lehátka z umělého ratanu budou ozdobou vaší terasy, zahrady.


Kärcher k 5

Pacific - elegantní a pohodlné zahradní lehátko. Originální povrchová struktura se podobá přírodnímu ratanu. Lehátko je vybaveno nastavitelným opěradlem. Zahradní lehátko v barvě antracit a hnědé. Dekor tohoto lehátka je napodobenina ratanu.


Rozměry lehátka jsou 197x75x41cm. Proměňte svůj domov v relaxační krajinu! Stylový design Vysoce kvalitní poly- ratan Voděodolný Vhodné pro vnitřní i venkovní plochy Snadná údržba: podložka. Hnědé ratanové venkovní lehátko s nastavitelnou opěrkou - VASTO v obchodě Beliani. Elegantní zahradní lehátko s nastavitelným opěradlem.


Kärcher k 5

Odpočiňte si na pohodlném zahradním lehátku. Se zahradním lehátkem z JYSKu můžete odpočívat a zapomenout na . Součástí lehátka je také celopotah. Potahová látka je velmi odolná, světlostálá a. Jednoduché elegantní tvary a polohovatelné opěradlo.


Zapomeňte na nevzhledné bílé a plastové, přivítejte lehátka dřevěná, z pevného plastu nebo umělého ratanu. Kvalitní záhradní lehátko , vyrobené z umělého ratanu je vhodné do wellness center, zahrad či na terasy. Díky zapuštěným kolečkám je manipulace snadnější. Vlastnosti lehátka Doppler Florida. Lehký, skladný a za rozumnou cenu, to je set lehátka a taburetu z umělého ratanu . Toto elegantní zahradní lehátko je ideální pro opalování a relaxaci u bazénu, na terase nebo na zahradě.


Kärcher k 5

Je vyrobené z voděodolného . Polohovací zahradní lehátka. Většina ratanových lehátek je polohovacích – sami si tedy nastavíte dokonalou pozici, v níž se Vám bude dobře ležet nebo číst . Ratanový nábytek expedujeme do dnů. Zkuste lehátko z umělého ratanu s pevnou hliníkovou konstrukcí, jež doplňuje naši zahradní sestavu Claudia. Lehké pohupování při relaxu například u . Umělý ratan je bezúdržbový a je jej možné používat v exteriéru i. Rojaplast CHARLOTTE lehátko.


Nejnovějším módním trendem nejen v oblasti zahradního nábytku, ale i interiérového je nábytek z umělého ratanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky