pátek 9. srpna 2019

Ruční stretch folie

Ruční smršťovací fólie pro zabalení zboží během vteřin. Vysoká pevnost, možnost potisku stretch fólie vaším logem. Nabízíme strečové fólie určené pro ruční nebo strojní balení včetně veškerého příslušenství. Smršťovací flexlight stretch fólie jsou vhodné pro rychlou fixaci zboží . Pro běžné použití jsou vhodné ruční stretch fólie , pro . NOVINKA EKO- STRETCH folie. Speciální výrobní technologie zachovává folii vysokou pevnost a odolnost proti propichu i při nízkých mikronech.


Ruční stretch folie

Různé tloušťky a průtažnosti. Odvíjení ruční stretch folie. Průtažná ovinovací ruční stretch fólie je mimořádně pevná při vysoké elasticitě, odolnosti a nízké hmotnosti. Má vynikající tvarovou . Průtažná stretch folie ruční se používá pro balení a fixaci zboží pro malé balicí aplikace, k ručnímu balení je přizpůsobena rozměry a hmotností.


Velmi kvalitní průtažná ruční stretch fólie neboli fixační folie. V nabídce máme klasické stretch folie šíře 500mm, tloušťka od - mikronů. V základní průtažnosti je nejvhodnější pro obalování materiálů se zaoblenějšími tvary, výše průtažnosti . Ušetřete si čas i náklady spojené s balením zboží. Nabízíme ruční , strojní i perforované stretch (fixační) fólie.


Ruční stretch folie

Vyrobíme i stretch fólie na míru! Vyrábíme v různých barevných provedeních a to dle požadavku zákazníka a požadovaného množství. Stretch fólie - ruční. Ruční stretch folie 125mm x 23my, s ručkou, transparentní. Barva: transparentní Šíře: 125mm s ručkou Síla: micronů Návin: 150m.


Uvedená cena je za 1ks. Kč bez DPH 2Kč . RUČNÍ STRETCH FÓLIE 5MM, MIKRONŮ - ks. VÝHODNÉ BALENÍ PO KS (ušetříte Kč na roli) . Ruční průtažná stretch (ovinovací) fólie o šíři 5mm a tloušťce my.


Ruční stretch folie

Ovinovací průtažná stretch fólie slouží k fixaci zboží na . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Pro ruční stretch fólie extra je . Zrealizované rozpočty stretch folií. Ruční STRETCH fólie transparentní, délka 1m, šířka 1mm. Dostupné Dostupné do 1-dnůOdesíláme během .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky