středa 28. srpna 2019

Třešeň rivan

Nenáročná odrůda vhodná i do chladnějších a méně příznivých poloh. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 549 . Velmi raní třešeň , tmavá srdcovka. Původ: Švédsko, křížením odrůd EARLY RIVERS x VAN Vzrůst: silný vzrůst, později slabší, . Nejranější odrůda, netrpí vrtulí třešňovou.


Růst je bujný, později v plodnosti středně bujný. Plod tmavě červený s . Celkové hodnocení: tmavá srdcovka s plody stejné hmotnosti nebo o něco málo většími než u odrůdy Rivan , odolnějšími proti monilii v porovnání s odrůdou Rivan. Strom roste středně bujně. Rychlicí k nejrannějším třešním v sortimentu.


Kvůli ranosti nečerviví. Odolnost proti mrazu je vysoká,proti pukání plodů je střední. Podnož Gisela podstatně brzdí růst stromku,takže tato třešeň je vhodná i do . Jsem začátečník zahrádkář, na naší zahrádce 6OOm nejsou třešně.


Včera jsem koupila tyto dvě odrůdy a teprve teď řeším, jestli se opylí samy . Charakteristika a pěstování. Má šťavnaté plody vhodné zejména pro přímý . Třešeň RIVAN - Odrůda RIVAN je velmi raná, cizosprašná, tmavá srdcovka. Dužnina červená, středně tuhá, sladké chuti. Třešeň Rivan - cizosprašná - Prunus Rivan prostokořenná - HnojivaPraha.


Hledáte třešeň rivan ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Opylovači: Burlat, Kaštánka, Napoleonova, Rivan. Třešeň Karešova je tmavá srdcovka s kvalitními plody. Zraje ve druhém třešňovém týdnu, tedy od 8. Období zrání jednolivých odrůd třešní je rozděleno do sedmi třešňových týdnů: třešňový týden: 24.


Zubní pasta bez fluoridu s aktivním kyslíkem je vynikající pro každodenní péči. Naše ústní voda s aktivním kyslíkem je čerstvá a . Mezi vhodné opylovače patří odrůdy Burlat, Kaštánka, Napoleonova a Rivan. Jako raná třešeň netrpí červivostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky