středa 21. srpna 2019

Silikonove hadice na intercooler

Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Nejlevnejší tuning shop. Sportovní kit sání Pipercross na Škoda Octavia . Ocelová hadicová spona na silikonové hadice pro tlakové vedení vzduchu, vody. Na tomto webu používáme k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Pokud se rozhodnete . Flexibilní silikonová hadice Samco Sport Standard. Intercooler kit Škoda . SILIKONOVÉ HADICE A KOLENA. Rovné redukčné hadice. Silikónové hadice a spony. Sady hadíc na model auta . Vzhledem k omezení přepravy na hranicích nastává zdržení i při přepravě.


Univerzální sady trubek a hadic k intercooler.

Najlacnejší tuning shop. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Hadice turbo intercooler FIAT JTD. Určení: turbo, intercooler. Kúpte si silikónové hadice pre motorové športy.


Kvalitné a odolné silikonové hadice kúpite najvýhodnejšie u nás. Doplnené sú o silikónové hadice využívané predovšetkým na spoje, . Id 32mm, chladící systém, chladiče, intercooler silikonové hadice opletené trubky. Sada obsahuje 3ks hadic. Koleno silikonové pro chladící systémy u vznětových i zážehových motorů nebo tam, kde chladící médium a agresivní.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Samco jsem musel brát proto, že venair nedělal verzi s vývodem na BOV a ty čínský, co prodává FCPGroton tenkrát ještě nebyly na trhu. Forge Motorsport silikonové hadice jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího.


Dostupnost: Na centrálním skladě dodavatele - 7dnů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Sací trubky (delivery pipes) intercooler - sání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky