úterý 27. srpna 2019

Libčany jahody

Tak se podávejte na naši reportáž, ve které vám pan Roman Navrátil ukáže, jak se dají pěstovat brambory. Tento pin objevil(a) Olga. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Kdo jiný než Láďa Hruška! Pobaví, poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří… Přijede k vám na . Díky dosypávané trávě se zvětšuje šířka hrůbku a rostliny se tak mohou „ roztáhnout“ do šířky. Tráva nebrání ani případnému přiorávání brambor , . Alternativou je také pěstování brambor v trávě , v seně nebo slámě . Zkuste zasadit třeba jen pár rostlin pro . Bezorebné pěstování brambor v mulči. Je to moje první zkušenost se sazením brambor. Zalito, začínám pokrývat trávou.


Položen kartón, vysazeny brambory. Kompost na posekaném trávníku. Před dvěma týdny nás . Jo, zkusil jsem to a bylo to nakonec docela veselé. Posekaná tráva a brambory si velmi dobře rozumějí.


I když zvolíte klasický způsob pěstování v „hrobečcích“, využijte . Jak budete během roku séct trávu , můžete ji zase přidávat k bramborám. Brambory pěstované v trávě. O tyto brambory se vůbec nemusíte starat, nanejvíš sbírat mandelinku . Pěstování brambor v trávě - Zahrada - celý návod - MojeDílo.


Návod na pěstování brambor v seně, slámě nebo trávě. Důležité je vědět, že brambory porostou v jakémkoliv organickém materiálu. Krom tradičního pěstování v půdě můžete vyzkoušet také pěstování na papírovém kartonu, v listí, posečené trávě nebo dokonce ve slámě. Poradíme vám s klasickým. Dnes mají pěstování brambor ve slámě v oblibě hlavně příznivci.


Pro pokrytí jsme využili starou suchou trávu , je však možné použít i třeba listí . Trávu , kterou jsme zrovna sekali, jsme vysypali na spáleniště a prohrabali s popelem. O tom, jak pěstujeme brambory , jsme natočili i video. Na uhrabaný záhon položíme řádek posekané trávy ve vrstvě asi až centimetrů.


Yucca a její množení, yucca a substrát, yucca a přesazování, požadavky na pěstování. Proč Yucca žloutnou a suché .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky