pátek 6. září 2019

Stání pro 2 auta

Prodám garážové stání pro dvě auta ze smrkového,hoblovaného dřeva. Univerzální použití garážového stání pro dvě auta s pultovou střechou dovoluje umístit konstrukci samostatně do prostoru, nebo ji připojit k určité budově. Stání pro auta , garážové stání , přístřešky pro dřevo.


Na Vaši žádost Vám zpracujeme nabídku přímo na Vámi požadované rozměry, dodáme kompletně včetně . Přístřešky a garážové stání pro dvě auta. Garážový přístřešek pro auta zakázková výroba ze dřeva.

Garážové stání 6x5m DOUBLE zdvojené s pultovou střechou. Připravili jsme pro Vás garážové stání pro dvě auta. Součástí přístřešku je i zahradní domek, který je rozdělen vnitří příčkou na dvě části. Nabízíme vám elegantní řešení pro garážové stání u domu, a to i formou garážového stání pro dvě auta (přístřešek na auta ). Jedná se o pevnou konstrukci . Rozměry stání pro dvě auta : 7x m. Materiál dvojgaráže: smrk.


Záruka na dřevěnou garáž: měsíců.

Termín dodání stání pro dvě auta : 3-týd. Projekt na stání pro dvě auta jsem objednal na GServisu. Nechtěl jsem platit příliš velkou cenu za projekt.


Na parcelu nám stání osadil kamarád. Můžeme vám sestavit moderní přístřešek, který využijí i dva automobily. Varianty garážového stání. V nabídce společnosti ALcentrum naleznete . Dřevěné stání na auto, masivní garážové stání , francouzský přístřešek na auta , dřevěná pergola na auto. Délku, šířku, a průjezdnou . K výrobě garážových stání používáme pouze masivní smrkové profily, které zaručují.


Garážová stání s pultovou střechouzastavěná plocha: 1- m 2. Další altány a garážová stání v naší nabídce. Standardní délka přístřešku pro jedno auto je metrů, šířka metry a výška ,metrů. Kryté stání se stanovou střechou pro automobily. Do těchto přístřešků na auto se Vám vejdou i větší osobní vozy a dodávky.


Máte někdo stání pro dvě auta , které jste si budovali svépomocí? Kolik takové stání cca vyšlo? Máme pro vás efektivní, levné a moderní řešení – garážové stání pro dvě auta tradičního německého výrobce Siebau.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky