pondělí 9. září 2019

Pěstování brambor v trávě

Tato téměř zapomenutá technologie pěstování je hodně stará a hodí se i pro . Sežrali vám letošní úrodu brambor hryzci? Pak zkuste příští rok pěstovat brambory v trávě. Nejen že se jedná o metodu snazší v porovnání s . Opět zasypeme trávou a necháme růst.

Letos byla sadba docela pozdě, takže uvidíme. No, někomu zase brambory zmrzly a taky čekají, co z toho . Pěstování brambor: V trávě , v zemině, nebo v hnoji? Duben je vhodná doba na sázení raných brambor. V teplých oblastech jsou už možná v zemi . Navíc třeba řešíte jinou otázku zahradníka, kam s posečenou trávou.


Existuje efektní a efektivní pěstování brambor právě v posekané trávě. Pokud jste se však rozhodli k pěstování brambor.

Záhon na pěstování brambor v ořechovém listí Marek vymezil. Zkuste zasadit třeba jen pár rostlin pro . Brambory lze sázet na jaře i počátkem léta. Bezorebné pěstování brambor v mulči.


Je to moje první zkušenost se sazením brambor. Zalito, začínám pokrývat trávou. Položen kartón, vysazeny brambory. Kompost na posekaném trávníku. Jo, zkusil jsem to a bylo to nakonec docela veselé.


Před dvěma týdny nás . Posekaná tráva a brambory si velmi dobře rozumějí. I když zvolíte klasický způsob pěstování v „hrobečcích“, využijte . Jak budete během roku séct trávu , můžete ji zase přidávat k bramborám. O tyto brambory se vůbec nemusíte starat, nanejvíš sbírat mandelinku . Tak se podávejte na naši reportáž, ve které vám pan Roman Navrátil ukáže, jak se dají pěstovat brambory.


Tento pin objevil(a) Olga.

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Kdo jiný než Láďa Hruška! Pobaví, poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří… Přijede k vám na . Díky dosypávané trávě se zvětšuje šířka hrůbku a rostliny se tak mohou „ roztáhnout“ do šířky. Alternativou je také pěstování brambor v trávě , v seně nebo slámě . Tráva nebrání ani případnému přiorávání brambor , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky