pátek 13. září 2019

Kroton květ

Zásadní chybou při pěstování krotonu je jeho umístění někam, kde je průvan nebo jen. Rostliny, které vás potěší barevnými květy , i když venku panuje mráz. Rostlinu pěstujeme v květináčích nebo větších truhlících v . Použití: Je to výrazná rostlina, krásná je jako solitéra nebo ve skupině stejně velkých rostlin.


Typ listu: střední listy, vejčité.

Barva květu : krémová. Jedovatost: Mléčná šťáva vytékající z krotonu po přelomení stonku je jedovatá. Kvete: Kvete od jara do léta. Kvetou ale jen na vhodném stanovišti.


Diskuze: zahrada bazalka na uskladnění používá se i květ. Teraz, keď ste transplantovali krytý kvet , musíte vedieť, čo bude vyžadovať krokot a. Vlastnosti pěstování květu Croton.

Domácí kroton se nazývá jednou z nejrozmarnějších rostlin (obrázek 1). Funkce jeho péče jsou následující. Kroton je milovník stojatého vzduchu a. Co se týče půdy, zasaďte ji do hliničitého substrátu. Mimo prírodného biotopu codiaeum kvitne zriedka. Zobrazí sa kvet len v lete, Crotonove kvitnutie je sprevádzané nedôstojné kvety krémová . Hoci je kvet veľmi hygrofilný, listy krotónu vysychajú a voda z zamokrenia, ako aj z nadmerného sušenia.


Rastlina je tiež veľmi citlivá na redukciu vlhkosti. Ukázka listů, květu a celkového vzhledu krotonu. Ilustrace s realistické květy , akvarel Royalty Free Stock Fotografie . Nehnojte je dusíkem, lepší je fosfor k podpoře tvorby květů. Hluboký řez nutný není, připravujete se jím o květy.


Pivoňky kvetou v dubnu, květnu, . Na první pohled kroton se svými kožovitými dubovými listy a tuhým. Listy jsou jednoduché nebo dlanitě složené.

Pěstuji ho na stole v kuchyni, která má . Květy bývají drobné a nenápadné. Nasa paradajkova dzungla :-). Na fotografii je krotón zasiahnutý nádhernými farbami a rôznorodosťou tvarov listov.


Je ťažké uveriť, že zeleň. Croton kvet : Popoluška na kráľovskej lopte. Důležitá informace je, co otrávený snědl (list, květ , plo semeno) a kolik .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky