úterý 24. září 2019

Koupaliště mořkov otevírací doba

Možnost objednání soukromých akcí v Podhorské . Mezitím můžete využít našich služeb – občerstvit se v Bufetě u koupališti , kde. Nejbližší a nejvýznamnější lokalitou s nálezy ze starší doby kamenné je . V areálu koupaliště je také kemp. Přístupnost: Sezonní provoz (Červen - Září).


Upozornění: Redakce prosí všechny zájemce o akce a aktivity, aby se před jejich návštěvou informovali u organizátora, zda a kdy probíhají . Provozní hodiny - od května do září. V kempu se nachází nově zrekonstruované koupaliště i dětské hřiště. BUFET NA KOUPALIŠTI ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY OD 1. Ke sportovním a vodním.


Nabízíme lůžek v chatkách a Stanování, plocha pro karavany, restaurace . Palisády nazývané aj ako tvarované betónové dielce z pohľadového hladkého betónu slúžia k vytváraniu mimoúrovňových . Nově zrekonstuované koupaliště s možností celodenní rekreace. Koupání možné až do večerních hodin v osvětleném bazénu. Dočasně upravená otevírací doba všech prodejen. Městské koupaliště Vratimov. Workoutové hřiště vybudovala obec na žádost mládeže, která si přála mít místo pro venkovní sportování a posilování.


Author: Anežka Novotná . Otevírací hodiny dle domluvy. Areál letního koupaliště se nachází v malebném prostředí pod masívem. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny Zásilkovna.


Po, Út, Čt, Pá 7:- 17:00). Mořkov - průjezdní kontrola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky