úterý 24. září 2019

Pažitka pravá

Raná, vysoce výnosná odrůda pro pěstování v květináči i na záhoně, kde dobře přezimuje. Vysoce výnosná odrůda pro pěstování v květináči i na záhoně, velmi dobře přezimuje. Vyniká vysokým obsahem vitaminu . Pavlonie plstnatá - strom štěstí je středně vysoký strom, listnatý a opadavý.


Allium schoenoprasum - Pražská.

Impozantního vzhledu pocházející z Asie. Pažitka chutí připomíná cibuli, ale je jemnější a ušlechtilejší. Naše webové stránky vloží soubory . Listy jsou silnější, delší, sytě. Hodnocení produktu: (recenze).


Praga (dříve Pražská) - je plodinou II. Hojně se u nás vyskytuje planý druh pažitky , pažitka pobřežní (nazývaná též pravá pažitka ).

Na první pohled i chuťově je stejná jako ta zahradní. Raná odrůda pažitky s jemnými, tenčími, světle zelenými listy, příjemné aromatické chuti. Pažitka je nenáročnou rostlinou, které se daří od nížin po hory. Po řezu rychle a dobře obráží.


Výborně se hodí k rychlení. Vegetační doba do první sklizně činí cca 1dní. Vypadá jako zahradní pažitka , ale má jemnější chuť. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Pažitka pravá PRAŽSKÁ: doručení domů nebo na prodejnu. Kvalita výrobku a podmienky výroby sú pravidelne kontrolované. Pažítka pravá - chives. Obsah sáčku: gramů. Kategorie: Listová zelenina.


Slovenský název: pažítka pravá. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a .

COVID - aktuální informace a časté dotazy. Obrazy są jedynie charakter ilustracyjny). Co třeba pažitka pravá - jemná odrůdy Pražská?


Jednotlivé listy trubičkovitého . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky