čtvrtek 20. června 2019

Douglaska cena

Douglaska cena

Technologie, Typ sadby, Velikost, Krček, Cena I. Počet kusů v balíku, Středisko, Poznámka, K dispozici. Maximální mrazuvzdornost: -28°C. Douglaska Tisolistá - 1. Nabízím klest z douglasky tisolisté. Se dřevem tohoto severoamerického druhu se bude dřevozpracující průmysl v blízké . Pseudotsuga menziesii, douglaska tisolistá, kmínek.


Douglaska cena

Lesnické využití je minimální, douglaska tvoří jen necelé z lesní plochy. V Německu, kde její podíl přesahuje , je o její dřevo velký zájem a jeho cena je. Jestliže zákazník přesto trvá na koupi stromku pod tuto míru, jeho cena se počítá, jakoby měl výšku 1cm.


Podlahové prkno douglaska s protiskluzovou úpravou 2x 1x cm. DPH , plus náklady na doručení. Dostupnost: Na dotaz. Vaše cena : 5Kč. Každá dřevina klade různé nároky na postup zpracovávání.


Douglaska cena

Bílozelený, cena 4Kč ( douglaska , cm). Popis: Šišky douglasky Menziesovy. Slouží pro dekorativní účely. Skladujte v suchu a temnu. ID výrobku: 4f38ea8f4e294.


VSG 22 mliečne, obojstranne hladké cena za kus skla . Ve variantě si můžete vybrat z nabízených tří rozměrů rýhovaných prken. S terasovou doskou douglaska hladká vytvoríte terasu, ktorá Vás presvedčí individuálnou hrou farieb. Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena.


Douglaska cena

Zrušiť všetky filtre. Zobraziť viacZobraziť menej. Dům a zahrada - Jedle douglaska bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Okolí: km Cena od: - do: Kč.


Prioritou je jakost, rozumná cena a možnost konfigurace daného modelu sohledem na barevné provedení, technologii , šířku, výplň, zámek, větrání a množství . Laickou veřejností je tato dřevina často.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky