úterý 18. června 2019

Kana přezimování

Koupaliště Riviéra - Brno. Divadlo pod Palmovkou. Rivec“ je na vás připraven! Riviéra Brno - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí . Nejen na vodní hrátky a slunění láká brněnské koupaliště Riviéra. Na přelomu července a srpna se areál na více než týden promění v rozsáhlý . Lidé tam chodí kvůli čistotě a modernímu . VIDEO: Podívejte se na špičkové koupaliště Riviéra v Brně. Nádherné koupaliště s. Pro letošní sezonu chystá oblíbené brněnské koupaliště Riviéra další novinky. Na tiskové konferenci to oznámili zástupci společnosti . Pohled na koupaliště Riviera , které jsem kdysi dávno pomáhal budovat.


Město za opravy zaplatilo 2milionů korun. V tomto volebním období to byl pro Brno největší sportovní projekt. Návštěvníci ale musejí počítat . Riviéra , unikátní půlkilometrový obloukovitý bazén, se po letech dočká generální. Po velkých plánech zbyl z Riviéry tunel jako Brno.


Baierem vystavěna klasicistická budova Lázní (Badhaus). Riviéra nabídne návštěvníkům snadnější přístup i bohatý výběr aktivit. Přestože už dlouhé roky patří koupaliště. Oficiální webová prezentace městské části Brno - střed. Typ bazénu: Veřejné bazény.


Areál Riviéra se nachází v romantickém Pisáreckém údolí při řece Svratce. Skládá ze dvou na sebe navazujících celků – z volné zóny a . Brněnské říční koupaliště Riviéra se po roční rekonstrukci v sobotu otevírá návštěvníkům. Kromě opravených bazénů na ně čeká řada nových . V nejbližší době žádnou akci nechystáme. Projekt Areál dopravní výchovy je spolufinancován Evropskou unií“. Budeme se na Vás těšit od pondělí do pátku.


Následující tranzitní linky mají trasy, které procházejí poblíž Riviéra. Autobus - 40 Autobus - 4 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky