úterý 11. června 2019

Deratizace švábů

Naši odborníci mají v tomto oboru mnoholetou praxi a profesionální přístup. Kromě vyřešení problémů se šváby vám také pomůžeme s tím, jak se zbavit blech . Deratizace švábů neboli likvidace švábů se správně nazývá dezinsekce. V současnosti je dosti komplikovaná neboť je to velmi odolný hmyz. Likvidace švábů a rusa domácího v bytech i provozovnách.


Hubení požerovými gely s vysokou účinností.

Deratizační firma ASD SERVIS používá k hubení švábů moderní vybavení a na jejich likvidaci dává zákazníkům 1 záruku! Výskyt švábů si většina lidí . Nabízíme profesionální deratizaci, dezinsekci - likvidaci štěnic, švábů , mravenců, sršňů a jiného hmyzu, ochranu proti holubům - instalaci sítí a bodců, ošetření . Nejčastějším švábem u nás je Rus domácí (viz foto). Upřednostňuje temná, teplá a vlhká místa v nejbližším okolí . Imidasect 35g gelová nástraha proti rusům a švábům.


Speciálně vyvinutý gel pro spolehlivé hubení švábů a rusů domácích. Blattella germanica L. Objevili jste doma šváby ?

Zbavíme vás tohoto nebezpečného hmyzu. Postaráme se o rychlé a kompletní vyhubení švábů. Pomocí moderních technologií a postupů tak ochráníme vaše zdraví i majetek. Jak se připravit na zásah úklidové firmy při deratizaci a dezinsekci. To však neplatí při hubení štěnic, švábů , blech, molů apod.


Jsme schopni Vám dát 1 záruku. DDD servis je zkratkou deratizace , dezinsekce a dezinfekce a nabízí jak prevenci , tak rychlý zásah v případě akutní situace. Ochranná deratizace je činnost směřující k ochraně zdraví fyzických osob a chovných zvířat, životních . Specializujeme se na hubení štěnic, švábů , mravenců, blech.


Dezinsekce je soubor . Rusi a švábi se šíří v objektech aktivně i pasivně (v zavazadlech, ve zboží). Snažíte se zbavit švábů , štěnic, mravenců nebo jiných škůdců, ale bezúspěšně ? Chtěli byste co nejvíce eliminovat riziko ohrožení vašeho zdraví . Pokud se neudělá deratizace celoplošně, opravdu byt po bytě v celém domě bude to o ničem. Provádíme odborné deratizace , dezinfekce, dezinsekce nebo asanace travních. Coleoptera), motýli (Lepidoptera), mravenci, švábi , rusi, štěnice atd.


Provádíme hubení mravenců, hubení štěnic, hubení hmyzu, hubení švábů , . Provádíme profesionální služby deratizace , dezinsekce a dezinfekce.

Firma Derap se specializuje na hubení a likvidac blech, švábů , štěnic, mravenců a hlodavců v domácnostech, průmyslových objektech i dopravních . Ochráníme vaše objekty před hlodavci, štěnicemi, šváby a jinými. SERVIS 3xD – provadíme deratizace , dezinfekce, dezinsekce v městech Uničov, Litovel, Olomouc, Prostějov, Mohelnice, Zábřeh ,Přerov, Šumperk, Kroměříž, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky