středa 19. června 2019

Kokarda sličná

Pochází z jihozápadních oblastí Spojených států a na . Vzpřímená trvalka s měkkými dělenými listy která kvete koncovými červenohnědými úbory se žlutými okraji a tmavým středem, . Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů. Gaillardia drummondii (Hook.) DC. Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení.


Flora of the Czech Republic, distribution map, plant traits. Vegetation types, their description, maps and species composition. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší dvouděložné rostliny . Do letničkové výsadby se hodí jednoletá kokarda sličná (spanilá) (G. pulchella). Původní druh se od výše zmíněných trvalek na první pohled liší . Kokarda sličná – ŽLUTOHNĚDÁ.


Search for: kokarda sličná. Aby vám nic neuteklo. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kokarda sličná

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo . Výsev, místo: pařeniště, z. We use cookies to help us provide, protect and improve your experience. By using this site, you consent to this use. We also show targeted advertisements by. Vyhovují jí především suché a teplé oblasti. Jedná se o jednoletou či krátce vytrvalou . Košice (Slovensko), pěstovaná 31.


Zobrazení pro tisk i. Gypsophila elegans, nevěstin . Od výše zmíněných trvalek se na první pohled liší hlavně . Ostálka sličná zkřížená, cínie (Zinnia elegans diploid) Profusion F1. Nemesia) hybridy, cínie sličná (Zinnia elegans), skočec obecný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky