úterý 21. srpna 2018

Savo bazén dávkování

Savo Bazénová chemie je zcela novou řadou produktů určených pro čištění bazénové vody a bazénu. Trápí vás zakalená voda, či má příliš nízké nebo naopak . Toto množství nejdříve rozmíchejte . Do dávkovacího plováku vložte potřebné množství chlorových tablet. Nechte plovák, aby se volně pohyboval po hladině bazénu , kde je větší pohyb vody a pomocí . Po napuštění bazénu čistou pitnou vodou, po odstávce, kdy není problém s kvalitou vody, a pro pravidelnou . V Tescu měli v akci savo do bazénu , tak jsem koupila 4ks, ale teď nevím, kolik ho tam. Na savu je napsáno, kolik je startovací dávka i kolik je udržovací dávka.


Máme na zahradě obyčejný bazén čistíme jej pomocí SAVA - ptám se. Odpovídal brand manažer značky Savo Martin Minařík. SAVO Chloršok je uvedeno i dávkování pro dezinfekci stěn a okolí bazénu ) . Lze použít jako celosezónní mikrobicidní a protiporostový prostředek pro provoz bazénů. Iniciační dávka : Pro první zachlorování bazénu dávkujte 160ml SAVO. Dávkování : 7-g na m³ vody.


Savo Original je schválený pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro. Oproti tabletám jej musíte dávkovat častěji. A když nastanou tropy, dokonce každý den. Vás jednoduchý výpočet objemu vody v bazénu a dávkování chemie, kterou je možné u nás zakoupit.


Stačí zadat hodnoty a kliknout na . Chlor šok se používá při uvedení bazénu do provozu a při zvýšené zátěži bazénu , při bouřkách, nebo zvýšeném výskytu řas. Jaké dávkování Sava (jiné chemie) zvolit? Likvidace řas v bazénu nebo správná dezinfekce a . MASKOVAČ TRDOSTI a poté postupovat dál.


Nyní se po zezelenání vody a přidání většího množství SAVA voda zakalila a má barvu . Udržovací dávka : Pro běžnou dezinfekci a udržení správné koncentrace volného chloru v bazénu dávkujte ml SAVA Original na 3mvody. Savo Vločkovač použite v prípade, že ani pri správnom dávkovaní chlórových prípravkov a pri správnej hodnote pH nie je voda číra. Savo do bazénu chlor tablety maxi kg. Tak krytý byzén v našem okresním městě dlouhé desetilení dávkoval. Vhodné pro všechny typy bazénů.


Savo Chlor Šok šoková dezinfekce proti řasám do bazénu 8g, Kategorie: Chlorové přípravky. Hobby › Zahrada hobby. Máte-li automatický dávkovač chloru, vložte do vody plovoucí s . Hledáte vločkovač dávkování ? Savo bazén vločkovač odstraňující nečistoty a zákal, 9g.


Savo Do Bazénu - Maxi tablety chlorové kg. SAVO do bazénu pH- snížení hodnoty pH kg. Velké chlorové tablety pro celosezonní dezinfekci a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky