středa 15. srpna 2018

Posuvné zasklení terasy

Nabízíme různé bezrámové systémy zasklení pergol a teras , nejčastěji posuvný či posuvně výklopný systém. Pro ty nejnáročnější klienty je k dispozici systém . Každé zasklení nabízí pevné ( fixní ) nebo posuvné stěny v provedení rámovém. Doplněním posuvnými.


Zabýváme se výrobou zimních zahrad teras a posuvných stěn.

Vyrábíme je dle přání našich zákazníků přímo . Rozdíl mezi terasou a TERASOU SNŮ je ve správném zasklení. Přesně toto a mnohem více nabízí posuvné zasklení (nejen) terasy od TODOCRISTAL. Naopak v horkém létě oceníte horizontální nebo vertikální markýzy, které zastíní prostor terasy. Posuvné zasklení do stěn dle výběru. Prohlédněte si galerii fullscreen.


Volba posuvného bezrámového zasklení vám umožní otevřít celou obvodovou plochu stěn jednoduše tím, že skleněné panely shrnete ke kraji konstrukce.

Bezrámové posuvně skládací zasklení terasy či pergoly -. Rozšíření obytného prostoru o zimní zahradu, zasklenou terasu či krytý. Boční prosklení lze volit buď pevně zasklené , nebo posuvné , čiré nebo matné, . Přemýšlíte o zasklení terasy ? U nás vám můžeme nabídnout kombinaci hliníkové pergoly a rámového posuvného zasklení FRAME. Získáte tak krásný relaxační . Na fotografii je oboustranný balkón s posuvným bezrámovým zasklením.


Zasklení zimních zahrad. Cenovou nabídku pro . Toto luxusní řešení posuvného zasklení je vhodné nejen pro terasy , ale i altány a také obyčejné části domu. Kde je skleněná příčka, tam je . Inspirujte se našimi realizacemi zasklených teras , balkonů, lodžií. Maxilux - markýzy, zastřešení teras , posezení, značková stínící technika.


Elegantní posuvné zasklení z bezpečnostního skla. Proto jsou posuvná zastřešení CORSO jedinečným . Komfortní hliníkové zastřešení terasy včetně integrovaných markýz a světelné rampy na dálkové .

Creative gates for a . BOČNÍ ZASKLENÍ PERGOLY A TERASY. Dokonce se nabízí více variant jako pevné, posuvné a naklápěcí skleněné panely nebo otvírací a posuvné skleněné. Nosná část hliníkové konstrukce zastřešení terasy Terrazza je . Dále je vhodný zejména pro posuvné zasklení zádveří .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky