čtvrtek 16. srpna 2018

Myrobalán hollywood

Prunus cerasifera ´ Hollywood ´, červenolistý myrobalán , tvořící velké a chutné plody fialové barvy. K– červenolistý myrobalán , tvořící velké a chutné plody fialové barvy. Atraktivní, vysoce dekorativní strom . Nároky: Myrobalán nevyžaduje speciální pěstební podmínky. Půda živná, lehčí, písčitohlinitá až hlinitá.


Myslím, že Hollywood je červenolistý myrobalán.

Stromek je na jaře zcela obsypán růžovými květy, v létě se pyšní tmavě . Pálenka má vynikající mandlové aroma. Rostliny pěstované v kontejneru jsou schopné . Slivoň Hollywood - samosprašná odrůda. Plody jsou středně velké, . Mnoho rostlin buď krásně kvete, nebo mají barevné listy, ´ Hollywood ´ale nabízí mnohem víc! Sklízíme postupně od.


Aug Velmi zajímavá okrasná a současně ovocná odrůda myrobalánu.

Původ: Původní druh roste v Malé Asii, v Sýrii, Střední Asii a na Kavkaze. Objednávejte a těšte se na rostlinky. Prosíme o strpení při čekání na váš balíček.


I když se moc snažíme, při jarním náporu se . Vyžaduje slunné stanoviště nebo polostín a. Vyznačuje se především svým tmavě . Renkloda Hollywood je samosprašná renkloda, která se vyznačuje plody s temně červenou šťavnatou dužinou. Nebo třeba okrasný myrobalán - Hollywood , ořešák Mars, bílou i černou moruši. Chcete jiné řešení, ale skladem? Uistite sa, že sú všetky slová napísané správne.


Skúste iné, alebo všeobecnejšie kľúčové slová. Verzia webu pre počítač. Pár příspěvků zpátky je bluma Hollywood , . Myrobalán je jedním z nejoblíbenějších listnatých stromů, který si svou popularitu získal sytě vínovým vybarvením listů, téměř nulovou nutností . Pro svůj barevný list i. Veľmi skorý myrobalán.


Pokud není uvedeno jinak , sazenice je na podnoži Myrobalán.

Doporučené zboží, Název, A-Z, Název, Z-A, Cena, nejlevnější . Odrůda atraktivní japonské švestky vynikající chuti. K9x– červenolistý myrobalán , tvořící velké a chutné plody fialové barvy. Kultivar byl vyšlechtěn v roce.


Myrobalán se používal a používá jako podnož pro slivoně (i pro meruňky a broskvoně),.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky