pondělí 20. srpna 2018

Gloxinie zálivka

Při zálivce rozhodně dbáme na to, aby se voda nedostávala na listy ani květy. Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Typ listu ‎: ‎střední listy, vejčité, zubovité Náročnost pěstování ‎: ‎Není to náročná rostlina. Je totiž dost choulostivá na . Ráda bych Vám, milé chytré ženy, představila jednu květinku, kterou mám opravdu hodně ráda. Rostliny nemají rády studenou vodu, ideální je požívat odstátou vodu pokojové . Země původu: Brazílie, Ekvádor. Kategorie: Banány a exotické ovoce.


Gloxinie zálivka

Enzymy jsou důležité pro štěpení cukrů, tuků a bílkovin z potravy. Domácí zálivka , po které vaše pokojové rostliny jen porostou Sukulenty, Kaktus, Kaktusy A. Hnojení: Na jaře a na podzim můžeme přidat kompost. Možnosti: hluboké zasazení, nastydnutí, přelití, zalivka studenou vodou, svilušky.


Zálivka : Podle potřeby a počasí. Zalévejte do misky pod květináčem. Opatrná musí být také zálivka : protože rostlina vyrůstá z hlízy, která by v přemokřeném substrátu zahnívala, je třeba zalévat pouze do misky a . Postřik, zálivka - celoročně. Okrasné rostliny ozdobné květem (fialky, bramboříky, fuchsie, gloxinie , mini růže, atd.).


Gloxinie zálivka

U asariny se nenechte zmást lidovým označením pnoucí gloxínie. Vrchní zálivka způsobuje hniloby nasazených poupat a mladých listů, voda. Je efektní pokojová rostlina, pocházející z Brazílie.


Nesnáší plné slunce. Mají periodické období klidu ( gloxinie atd.). Rostlinám vyhovuje pravidelná zálivka (ne na listy) a také vyšší vzdušná vlhkost. Rostliny můžete každý týden hnojit hnojivem pro pokojové rostliny s obsahem . Hlíza se zasadí asi do poloviny do substrátu, vršek nesmí být . Rada 1: Více vody ano, častější zálivka méně.


To platí obzvlášť pro fialky, minibegonie, gloxinie – společný znak pro ně a další květiny, které . Jak pěstovat pokojový ibišek: zálivka , hnojení, řez a letnění. Výsev semen (leden až březen), dělení dceřinných hlíz (červen až srpen), Střední zálivka. Po dosáhnutí květenství zálivka 3× týdně a přihnojování Kristalonem pro květ. Substrát by měl být humózní, dobře prokypřený.


Sinningia speciosa (cultivar) 01.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky