středa 8. srpna 2018

Privátní vířivka praha 4

Prostory wellness centra nabízejí samostatný prostor odpočinku, . SPA WE vířivka a sauna Praha Žižkov. Součástí privátního whirlpoolu je prostorná sprcha a příjemné relaxační lůžko. K dispozici jsou dva privátní whirlpooly. Do wellness zón je možné si kdykoli .

Pro ničím nerušené chvilky relaxace a odpočinku je Vám k dispozici finská sauna , vířivka , sprchový kout s ochlazovacím vědrem a šatna s WC. Whirlpool ( vířivka ), sauna, relaxační zóna s lůžkem Praze 4. Studio lázeňských a wellness procedur, Praha - Motol. Vinné lázně Svatá Anežka, Praha - Staré Město a na dalším místě. Hledáte relax v Praze? Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku.


Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. VIP SPA Wellness Smíchov objevíte luxus, klid a vytříbenost v centru Prahy se.

Nabízíme také exkluzivní kosmetické ošetření exkluzivní . Luxusní vířivka Hotspring. Vyberte si dárkový poukaz do sauny, na masáž nebo do naší privátní sauny s vířivkou. Užijte si relaxu v našich nově otevřených prostorách.


Výpis objektů kategorie Vířivky na území Praha. Vám dovolujeme nabídnout privátní wellness zóny. Před nádražím Praha 4. Pro dotaz privátní vířivka praha jsme našli aktivních nabídek.


Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce . Praha › Aktivity – Praha Infinit privátní SPA, Praha : Zobrazte recenze, články a fotografi z Infinit privátní. Privátní vířivka a sauna pro dva v délce min. Měli jsme saunu,masáž i vířivku a nemohu jinak než doporučit. Boutique Absolutum Hotel Praha nabízí různé wellness služby mezi které patří sauna,.


Darujte příjemný zážitek v našem privátním wellness a udělejte radost svým blízkým nebo přátelům! Dárkový poukaz Vám vystavíme na jakoukoli službu pro dvě . All you need for sport at one place all year round! Huge gym, AE area swimming pool,solarium,sauna, tennis court, sport classes - power yoga, body training, .

V prostorném privátním wellness centru si mohou relaxaci užít páry i skupinky přátel. Právě ve vířivce si dopřejete tolik potřebný odpočinek a nečerpáte novou energii. Kč za hodinu a osobu (platí ve spolupráci s MČ Praha ). Saunový privát – saunování v Samui SPA Praha. V našich prostorách naleznete různé druhy saun včetně páry, nespočet druhů masáží včetně profesionálních masérů až po soukromou lázeň pro zamilované .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky