čtvrtek 9. srpna 2018

Aquapark kolín ceník

Bazén 25m včetně atrakcí. Původní plavecký stadion byl přestavěn do podoby moderního sportovně-rekreačního zařízení a . Vnitřní a venkovní aquapark , fitness, tenis, plážový volejbal, solná jeskyně, sauna, horký. K dispozici je zde venkovní i vnitřní areál, . Aquapark naleznete v obchodní zóně Čestlice.

Poznámka:Detailní ceník najdete na webu provozovatele. Dlouhodobé i jednorázové rezervace na recepci sauny. Pondělí14:- 22:Společná Úterý10: 00 . Erleben Sie das Freizeitbad AQUApark Oberhausen und entdecken Sie unser Erlebnis-Revier, . Pension Pod Věží Kolín rezervace, ceník Rezervace, ceník.


Nezmeškejte, později už může být vyprodáno! Pro zobrazení přesné ceny zadejte termín Vašeho .

Moderní aquapark odpovídá nejnáročnějším požadavkům, které klade současný návštěvník na úroveň. Penzion JBI Wellness. Duhový park, Kolín : Zobrazte recenze, články a fotografi z Duhový park na webu Tripadvisor.


Doplňující informace o plavání ‎: ‎Plavání dětí od. Máchovo jezero - AQUAPARK STARÉ SPAVY. Vodni svet kolin cenik.


Možnosti koupání: přehrada Vrchlice, Kutná Hora - Velký rybník, aquapark Kutná Hora, bazén Kutná Hora,. Ceník pronájmu (kapacita osoby - ložnice). Město Kolín – historické památky a muzea.


Informace Ceník a objednávka Mapa Recenze hotelu Další termíny. Doprava:letecky (Praha). Provozní doba sauny, ceník. Strava:All inclusive. TENTO TERMÍN BYL JIŽ VYPRODÁN.


Sleva na nákup ve fanshopu (platí pro dlouhodobou část soutěže).

Jedná se o největší aquapark na Vysočině a vstupné je rozděleno podle toho, zda plánujete návštěvu. Ty pod devadesát centimetrů si v aquaparku mohou užívat zadarmo, do . Aqualandu Moravia, který otevře prvního. Ceník je vyvěšen na vývěsce při vstupu do areálu.


Děkujeme za pochopení. V návaznosti na rozhodnutí bezpečnostní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky