čtvrtek 13. července 2017

Střešní terasa

KONL, ČR (mapa) Platnost kupónu je od 25. Flexibilní zahradní hadice X - Hose o délce až metrů. Akční nabídka od Pepa. Smrštovací zahradní hadice X Hose - max. Včetně pistole - funkcí.


Popis: ahradní hadice X - Hose rozpínatelná z délky do metru.

Rozpínatelná zahradní hadice, která se pod vlivem tlaku puštěné vody . Už Vás nebaví tahat se s těžkými hadicemi, které se neustále zamotávají? Pak oceníte inovativní smršťovací hadici X - HOSE , která má vše, co klasická . X HOSE zahradní flexibilní hadice 60m Modrá. Návod na použití – zahradní hadice EXPANDABLE HOSE. Před použitím nasaďte na hadici zavlažovací pistoli (spojka zacvakne), tím zabráníte úniku vody. Usnadněte si práci na zahradě praktickou, svinovací hadicí.


SPOJOVACÍ MEZIKUS PRO ZAHRADNÍ HADICE.

Pomocí tohoto mezikusu můžete zahradní hadice libovolně spojovat a tím prodloužit jejich délku. ZZZZZ oznaãení (kod) délka hadice (mm) marking lenght of hoses (no change). Hadice pro chemikálie.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Smršťovací zahradní hadice X Hose. To je flexibilní hadice za bezkonkurenční cenu, která nezabírá žádné místo. Elastická záhradná hadica X - HOSE s dĺžkou metrov a dvojvrstvovým.


Toto zloženie umožňuje roztiahnutie hadice z dĺžky metrov na metrov pod tlakom. Time to replace that old garden hose with the latest in garden technology: the best expandable. A flexible suction hose connecting the sander and the dust extractor. Please note that this hose is conical. Roztažitelná hadice Xhose - Lehká, skladná a nezamotatelná.


Přesně taková je tato praktická roztažitelná hadice, která eliminuje všechny tři největší . Unikátní, extra lehká ZAHRADNÍ HADICE XHose jen za 2Kč! Díky schopnosti automaticky se roztáhnout a smrštit, se stává . Revoluce v zahrádkářství!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky