pondělí 24. července 2017

Fuchsie barva

Radeč 8 Úpice mapa 16. Provoz plaveckého bazénu se saunou. Navrhnout úpravu údajů. Služby, aerobic, dětský bazén , dětský koutek, . Leží blízko centra města.

Vložil(a): Minnie, 18. Celkové hodnocení: Kojenci od měsíců . Přijďte si zaplavat, Otevřeno je denně. Náchod - krytý bazén. Jsou zde dvě sauny, dvě masérny a dvě parní komory.


Také je možnost pronájmu bazénu, prodej plaveckých potřeb, . Potřebuju vědět, jestli už něco udělali s těma šílenejma schodama ze sprch k . Napište si o cenovou nabídku nebo radu s výběrem!

Nové Město nad Metují (1). Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu v . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Zasedací místnost pro osob.


Nejlépe hodnocené hotely s garancí nejnižších cen. Prohlédněte si alba na téma – náchod bazén. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Objevujte, hodnoťte a . Další informace: vyhřívaný plavecký bazén , dětský bazén , skluzavka, stolní tenis, míče na volejbal. Vyber Si z Největší Nabídky až Ubytování.


Rezervace ubytování Hned u Majitele (i Telefonicky). Garantovaně Nejnižší . Bazén a dětský bazén. Sauny, parní komory, masérny. Kondiční zdravotní plavání, aquaaerobik, muzikoterapie.


Krytý plavecký bazén.

Album, Lázně a koupání. UZAVŘEN s účinností od čtvrtka . Prosím o pokládku kaménkového koberce kolem bazénu o celkové rozloze asi 70m2. Podkladový beton není dle mého názoru moc dobře proveden, takže bude. SPORTOVNÍ ZAŘÍZENÍ NÁCHOD.


Jiráskovo koupaliště. Zimní stadion Na Strži nabízí krytou ledovou plochu od července do února.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky