pátek 7. července 2017

Buganvilie mnozeni

Jak pěstovat buganvílie. Množení : Rostlina se množí řízkováním. Odebrané řízky ponoříme na několik hodin do vlažné vody, následně do stimulátoru a teprve pak zasadíme do teplé . Předejdete tak tomu, že rostlina uhyne.


Hnojíme od dubna do srpna každé dva týdny hnojivem pro kvetoucí rostliny. Rozmnožujeme vrcholovými řízky v březnu až dubnu. Použijeme stimulátor . Bougainvillea – Bugenvilea publikováno s laskavým svolením uživatele Emilie Machová.


Osobně doporučuji: řízkovat na jaře cca v březnu - dubnu, rozhodně použít stimulátor (tekutý je lepší než prášek - bez něho si množení nedovedu představit). Bugenvilea nebo chcete-li počeštěně buganvílie má vejčité až kopinaté listy, pod. Buganvilie - přezimování. Ač nerada to dělám, přistoupila jsem k likvidaci a následnému množení. Rozřezán na vrcholové řízky, opláchnut ve vaně, aby přestal ronit . Vůně buganvílie , tropického popínavého keře, který kvete po celý rok a. Botaničtí nadšenci zase mohou obdivovat květy buganvílie či mučenky.


Komplikací bylo i nadměrné množení řas a sinic v letním období,“ řekla Hermanová. Rozmnožování je jediná věc, která obrněné koráby moří svazuje se suchou zemí. Stříhám na jaře to omrzlé nebo oschlé.


Kost; Kol, Guat, Hon Salv, Nik): rostlina buganvilie ; viz: příloha; (RR, DA). Za monitorem tu na mne vykukuje u okna kvetoucí buganvilie , Italia dolce mia, zase jedna moje malá. Pro klíšťata hotový ráj k množení. Je to nejtypičtější kvetoucí rostlina .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky