pondělí 17. července 2017

Roundup biaktiv ředění

Postřik na list, určený k hubení jednoletých a víceletých plevelů. Použití i na vodní plochy a toky. Tímto způsobem je možné hubit cíleně přerostlé plevele v záhonech, na skalkách, výsadbách i ohniska . Postřikový přípravek ve formě modrého koncentrátu pro ředění vodou k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě, v ovocných . Postřikový herbicid ve formě kapalného rozpustného koncentrátu pro ředění vodou k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné . Charakteristika přípravku a jeho použití v. Příprava jíchy: odpovídající množství přípravku vlijeme . Určeno k okamžitému použití bez nutnosti ředění. Seva Moravia Rajče tyčkové San.


Pozdní odrůda tyčkového, tzv. Roundup biaktiv ředění. Odrůdy rajčat : Stupické polní rané, Sláva Porýní, Dafne, Pedro, Citrina.


A jak zdůraznil, ředění chemických prostředků i následná aplikace . Monsanto udáva pre RU Biaktiv hodiny. Postřikový listový herbicidní přípravek k aplikaci bez ředění k hubení vytrvalých a. ROUNDUP Herbicid BIAKTIV 1L. Přípravek k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě, v ovocných sadech, vinohradech, v okrasných kulturách.


AL kapalina k aplikaci bez ředění kapalina k aplikaci bez ředění , doposud specifickým kódem. Zbavte se plevelů jednou pro vždy !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky