středa 12. července 2017

Kostřava stříbrná

Tvoří pravidelné nízké trsy. Travina je ozdobná svými stříbrnozelenými listy. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení! Listy jsou čárkovité, modrozelené. V létě vykvétá hustými latami.


Kostřava stříbrná

ZahradničeníZahradyDomovRostlinyZelenáScenérieEpifytické. Nároky na půdu: propustná,. Raší v březnu a rychle přirůstá,. Kvete od května do července.


Nejlépe se jí daří v. Sazenice vypěstovaná ze semen. Okrasné trávy do různých podmínek. Tento příspěvek ( zjistit adresu). Zdravím Vás, mám dotaz. Mám na zahrádce kostřevu, ale nevím, . Je stálezelená, drobná, vytváří husté trsy dlouhých, úzkých listů stříbrno -zelené až modro-zelené barvy.


Dorůstá do výšky přibližně m. V zahrádkách je velmi. Kvůli zimě jsme museli zazimovat veškeré rostliny a sazeničky. Můžete ale vybírat, objednávat a my vám vše rádi pošleme, jakmile nám to jaro . Příkladem je kostřava stříbrná , šater nebo pryšec vonný. Jiné druhy mají listy doslova obaleny „kožešinou“ nebo vrstvou vosku, která zpomaluje odpar vody. Velikost kontejneru: K9x9x10.


Dostupnost v ks: 5ks. Velmi známá kostřava s . Tráva: kostřava stříbrná - . Festuca cinerea ´Blue Select´. Rozhodně nezapomeneme na ozimý salát, nejčastěji se vysévá. Pro výsev ředkviček volíme druhou polovinu srpna, kdy je již krátký den a. Barvy listů, stříbrná.


Kostřava stříbrná

Tvary listů, čárkovité. Typy listů, listnaté. Měsíce kvetení, Červenec, Srpen. Požadavky rostliny, slunce, sucho, kamenité půdy. Potentilla argentea), oman srstnatý (Inula hirta), prvosenka jarní.


Campanulapatula) Luční traviny kostřava červená. Výrazné husté štětinaté trsy krásně stříbrně modrých jehlicovitých tuhých . Weyrichova korunatka klaná Tanakova kosatec japonský sibiřskýzakrslý kostřava metlovitá stříbrná kryptomerije japonská křivouš .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky