pondělí 31. července 2017

Ochrana proti vosám

Jde o fajn stáleplodící lesní minijahůdky (tzv. měsíční jahody ), ale o opravdové. Kvalitní holandská frigo sadba s certifikátem, cena kč za kus, baleno po ks, tj. Po sklizni se doporučuje nechat jahody nějakou dobu dozrát - budou ještě chutnější a šťavnatější.


SELVA - stáleplodící. Sazenice jsou frigo tzn.

Nese velké, sytě červené chutné plody, určené především. Chcete mít na zahrádce nejsladší, největší a nejchutnější jahody ? Lahodné jahody může pěstovat úplně každý. Je nenáročná na pěstování a ze všech stáleplodících odrůd roste v ČR nejlépe, velmi vitálně jako odrůdy . Velké, pevné plody jemně aromatické, světle červené. Nenáročná na ošetřování během pěstování a ze všech stáleplodících nejvitálnější.


Hodnocení produktu: 1 (recenze).

Už jste vyzkoušeli pěstování stáleplodících. Selva - stáleplodící. Dříve se v nádobách pěstovaly jen stáleplodící drobné měsíční jahody ,. Naše jahody jsou pěstované v drsnějších podmínkách Podkrkonoší, takže nemívají problém s. Na dotaz „ stáleplodící jahody selva “, jsme našli: Hlavní obsah stránky.


S pěstováním vraňanských jahod máme velké zkušenosti. Stáleplodící velkoplodá jahoda s vysokými výnosy. Raná jahoda velmi velkých plodů. Závoz jahody sazenice České Bu.


Plodí od června do října. Pôda, vzdušná, priepustná. Intenzita rastu, rýchlo rastúca. Zber plodov, V - VII, VIII - X. Jednotková cena, 89.


Základem dnes pěstovaných velkoplodých odrůd jahod se stala odrůda. Jak správně pěstovat jahody ?

Odrůdy: Korona, Karmen, Senga Sengána, Polka, Florence, Elvíra. Jahodník má rád zcela slunné . JAHODA STÁLEPLODÍCÍ - AROMAS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky