středa 29. března 2017

Thermowood terasa

Ultrazvukový odpuzovač- plašič kun a hlodavců pro automobily, zemědělské stroje, karavany, lodě apod. Elektronický ultrazvukový odpuzovač kun, psů, koček a ptáků - Kemo M071N. Odpuzovač Deramax Auto - ultrazvukový plašič kun a hlodavců.


Velmi účinný plašič kun a hlodavců do auta. Vysoký výkon a bezpečný provoz.

Automatická změna kmitočtu i . K plašiči myší OdHSlyšitelný obdržíte 6ks RVARTA . Nejvýkonnějším plašičem kun a myší z naší nabídky je typ Deramax-Profi. Tento ultrazvukový plašič je z hlediska generované hladiny akustického tlaku také . Generuje ultrazvukové pulzy které vypudí škůdce. Please try again later.


Cílová skupina škůdců: kuny, hlodavci (včetně plchů), rejsci. Odpudzovač kún a hlodavcov DERAMAX PROFI Špičkový ultrazvukový odpuzovač‐ plašič hlodavců a kun vyráběný v České republice.

Plašič kun a odpuzovač hlodavců do auta, ultrazvukový , KEMO M1Ultrazvukový odpuzovač, plašič KEMO M1vytváří ultrazvukové pulzy, které jsou velmi . Vyžeňte kuny, volavky, zajíce, lišky, srny, kočky a psy ze své zahrady bez použití chemie. Plašič kombinuje zvukové a ultrazvukové signály s LED bleskem. Můžeme doručit do ‎: ‎27. Přístroj DERAMAX Auto.


Vodotěsný odpuzovač kun do auta Kemo M180. PROFI je přístroj, který funguje na bázi fázové ochrané techniky a tím dopomůže k optimální ochraně vašeho automobilu od . Prvním českým výrobcem elektronických plašičů myší, kun , potkanů, krtků. V, je ultrazvukový , tedy pro lidi tichý. Nejlepší řešení na kunu na půdě.


Profesionální přístroj s 3D prostorovým vyzařováním ultrazvuku. Ultrazvukový signál se od zdí naopak odráží a pro více místností je nutné použít více odpuzovačů. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zbavte se kun na Vaší půdě! Prověřeno našimi zákazníky.

Plašič kun vnitřní, s provozem na baterie, do bytu, domu, na půdu, do auta, či garáže. Chrání kabely, drátky a apod. Díky využití kvalitních součástek a. Ultrazvukový plašič (odpuzovač) Deramax-Klasik je elektronické zařízení, které slouží k ochraně vnitřních nebo venkovních prostor před kunami, hlodavci a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky