úterý 21. března 2017

Husqvarna 560 xp probleme

V soutěži AI Awards uspěli tvůrci aplikací na určování rostlin nebo na rozpoznávání únosců po hlase. Předávání cen AI Awards. Každé takové určení je zpoplatněno Kč, každý má ale možnost si vyzkoušet aplikaci pro jedno rozpoznání rostliny zcela zdarma. Na platformu Android je aplikace zdarma, obsahuje však reklamy.


To už teď dělají aplikace v telefonu, kterých je hned několik. A co víc: v určování rostlin byl navíc často přesnější než lidští experti. Na základě dostatečně kvalitní fotografie květu, listu nebo plodu rostliny dokáže aplikace během několika sekund rozpoznat její název, který pak . Díky nově spuštěné aplikaci Seek od projektu iNaturalist si nyní můžete obohatit své znalosti a dozvědět se něco rostlinách a živočiších, . Srovnání četnosti požadavků z hlediska různých typů rostlin , hub a lišejníků ukazu - je, že lidé posílají k určení nejčastěji zahrad- ní rostliny. Během několika sekund dokáže rozpoznat rostliny , a to díky fotce.


Aplikace funguje na základě umělé inteligence. Pro to abyste během procházky v přírodě rozpoznali neznámé stromy a květiny, již nepotřebujete atlas rostlin. Student Provozně ekonomická fakulta Mendelovy univerzity v Brně (PEF) spolu s kolegy z brněnské univerzity vyvinul aplikaci , pomocí které lze . Vytvořili jsme aplikaci FlowerChecker, kde téměř expertů na botaniku pomáhá lidem určovat rostliny.


Během následujících pěti let jsme pomocí této aplikace. PlantNet určování rostlin 3. Jako příklad slouží aplikace PictureThis. Důraz je kladen na využívání těchto. Určování rostlin s využitím chytrých aplikací.


První určení rostliny je zdarma, další je . Určení stojí pětadvacet korun a trvá v průměru pět hodin. Díky nové aplikaci se může stát boatanikem doslova každý. Procházíte se lesem a netušíte, jak se jmenuje květina, která právě kvete?


V budoucnu se plánuje vývoj samostatného programu pro jejich určení ). A další věc: všimněte si znamení, když je rostlina před vámi. Velmi často z paměti . Podle webových stránek aplikace nazvané FlowerChecker trvá určení konkrétní rostliny několik minut až hodin. V průměru zvládnou botanici . Každá rada něco stojí a tak v ceně aplikace Kč je určení rostlin a poté každá další stojí Kč. Přehledná aplikace nabízí korektní odpovědi . Stačí namířit fotoaparát vašeho smartphonu na danou rostlinu a aplikace vám . APLIKACE PRO URČOVÁNÍ ROSTLIN V CHYTRÉM TELEFONU ZATÍM SICE NEEXISTUJE, ale velice rádi bychom ji v budoucnu vytvořili.


Jak by aplikace mohla . V rámci zpětné vazby, které se nám dostalo od uživatelů aplikace , je takto zpřístupněná možnost automatického. A jaká se vlastně měřila úspěšnost? Již několik let zavedená aplikace FlowerChecker využívá na rozpoznávání rostlin tým zkušených botaniků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky