pátek 24. března 2017

Okrasná třešeň sakura royal burgundy

Nádherná sakura s výraznými tmavě purpurovými listy a plnými růžovými květy. Sakura Royal Burgundy. Počet kusů v balení:ks.


Okrasná japonská třešeň sakura , nově . Prunus serrulata Royal Burgundy.

Nezasíláme , jen osobní odběr. AMG RHS – Garden Merit. Novější odrůda sakury , listy při . Třešeň pilovitá, sakura. Novodobý kultivar mezi okrasnými třešněmi.


Jak už to tak bývá, šlechtitelé se vždy snaží nový kultivar posunout o trochu dál. Unsubscribe from aleksa cena Djordjevic ? Aug Cene u „Avliji”, za početak, glase: jagnjetina 1.

Odrůda je vysoká - metrů. Nejkrásnější sakura , co kdy byla vyšlechtěna. Je okrasná velkými červenými listy a bohatou násadou plných , . Listy jsou tmavě vínové, na okrajích.


Malý strom,koruna převislá,zelený list na podzim do oranžovočervena,bohatě kvete,bohaté růžové plné květy. Sazenice navrhujeme pravidelně zalévat. Růžové okvětní lístky. Kde zasadit ‎: ‎(slunce). Kultivar ´ Royal Burgundi ´ řadíme mezi středně vysoké stromy.


Mezi zástupce tohoto rodu patří okrasné třešně - sakury , slivoně - myrobalány, střemchy. Druh, okrasné rostliny. OKRASNÁ TŘEŠEŇ - SAKURA PENDULA RUBRA - kmínek 90cm , kont. Zabýváme se pěstováním ovocných stromků a keřů a okrasných dřevin v . Pokud budete hledat sakuru v zahradnictví, hledejte ji jako okrasnou třešeň nebo.


Taihaku, Shirofugen, Shimidsu, Royal Burgundy nebo Sunset Boulevard. Každá třešeň , tedy i sakura , potřebuje lehčí hlinitopísčitou nebo písčitohlinitou.

Tak jsem minulý víkend koupila sakuru Royal Burgundy. Rodově se sakury řadí mezi slivoně a mluvíme o nich jako o okrasných. Z důvodu vyšší odolnosti se ale často roubují na kmínek třešně ptačí nebo višně turecké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky