čtvrtek 16. března 2017

Kdy sázet brokolici

Vitaminem a Tonusem se objevilo velké množství dalších odrůd brokolice. V jedné sezóně jsem zažil . Mezi mnoha odrůdami zelí je brokolice pevně zakořeněná ve slávě hypoalergenního. Atraktivní středně raná odrůda brokolice s netradičními jablkově zelenými růžicemi.


Dostupnost: skladem . Brokolice Fellow Franá - PROHOPO.

Označení Fnesou hybridní odrůdy jenž jsou vyrovnanější, výnosnější, často více odolnější k. Likvidace utonulých hlodavců, 16. Manuální likvidace mšic je jistě bez vedlejších účinků na zdraví. Volila bych ji však jen jako doplňkové . BROKOLICE Z KALÁBRIE Brassica oleracea.


POPIS: Původní Italská odrůda brokolice. Má charakteristický namodralý odstín a. U nás se brokolice výrazněji rozšířila v 80. Takže nejde jenom o to, zda pěstovat brokolici , nebo zelí, nebo rajče, ale také o to, jakou odrůdu brokolice a jaké odrůdy zelí nebo rajčat zvolit.

CALABRESE: Remontující (obrůstající) odrůda brokolice stonkového typu pro postupnou sklizeň růžic. Každý článek a každý sáček tvrdil něco jiného, obvykle podle zakoupené odrůdy. Přečetla jsem si loni, že se brokolice seje v květnu a přímo do . Recepty, jak připravit brokolici.


Jak a proč brokolice léčí. Nejčastější chyby při pěstování. Má několik odrůd , velmi podobných odrůdám kapusty. Stejně jako kapusta totiž brokolice vyrůstá buď jako velká hlávka nebo jako malé růžičky . Jednotlivé odrůdy se od sebe dále liší dle doby sklizně. Některé jsou rané, jiné mezidobé či pozdní.


K časnému pěstování na jaře využíváme odrůdu Milady F. Takže se nerozhodujeme jen o tom, jestli budeme pěstovat brokolici nebo zelí, nebo rajče, ale také o tom, jakou odrůdu brokolice a jaké odrůdy zelí, nebo rajčat. Detailní záběry růžičky brokolice (klikněte pro zvětšení). K dispozici jsou tři běžně pěstované druhy brokolice.


Semena brokolice , odrůda Calabrese, balení 8g, pro postupnou sklizeň, SEMO 2Remontující (obrůstající) odrůda stonkového typu pro postupnou sklizeň . Doporučuji hybridní odrůdy LORD Fnebo FELLOW F1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky