úterý 21. března 2017

Finská sauna komorní lhotka

Finská sauna, Komorní Lhotka , masáže,historie, občerstvení. Stonávka prevence chorob, imunita, Frýdek-Místek. Přestavbou staré dřevěnice v beskydském údolí řeky Stonávky na pokraji obce Komorní Lhotka vznikla finská sauna.


Přijďte si zarelaxovat i vy! Masážní služby v Komorní Lhotka.

Dnešní podobu získala až po přestavbě v r. Rozcestím prochází žlutá . Dále nabízíme služby welness centra – masáže, vířivky, finská sauna , venkovní bazén atd. To vše v nádherném prostředí pohoří Beskydy na úpatí vrcholu . Ulice: Komorní Lhotka 186. V souvislosti s nařízením vlády objekt patrně buď přerušil nebo omezil poskytování služeb.


Vybudováním finské sauny navázala Komorní Lhotka na svou lázeňskou tradici z předcházejících století.

Sauna Komorní Lhotka. Bazén je umístěn mimo budovu a napájen přímo potokem Stonávkou. Klasická finská sauna, vytápěná dřevem. Komorní Lhotka také nabízí pravou finskou saunu , léčivé bylinkové lázně a další zařízení poskytující ozdravné procedury.


V obci je také bazén, hřiště. Jak zawsze, są plusy i minusy. A sice pravidelné návštěvy finské sauny. Hotely a ubytování Komorní Lhotka - finská sauna , bezplatná rezervace, žádné vedlejší náklady. Filipiec Zbyšek - SHR rostlinná výroba.


Můžete se ochladit v bazénku, který je napouštěn horskou říčkou Stonávkou. Hečko Libor - Antény . Některé věci můžete zažít jen jednou v životě a vsadím se, že si je hravě dokážete znovu. Ty mívaly čím dál větší potíže nejen s . Naše cesta a start kondičního běhu horolezců z Karviné začala právě u sauny.


Koliba s kuchyni, dětské hřiště.

Vhodné pro rodiny s dětmi, max. Možnost postavení stanu. Provozujeme dvě finské sauny s teplotami 90°C a °C. Bio sauna s teplotou °C a vlhkostí.


Chata se nachází v Komorní Lhotce , v malebném prostředí podhůří Beskyd. Chodíme do Wellnesu a jsme spokojeni, parní sauna, 1x finská , 1x infrasauna, bazén s ledovou vodou. Finnish sauna - Komorní Lhotka 18 Komorní Lhotka. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu - Ubytování Komorní Lhotka.


TRADIČNÍ FINSKÁ SAUNA Komorní Lhotka 186. Komorní Lhotka , Moravskoslezský kraj, Česká republika. Chatka Komorní Lhotka Beskydy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky