čtvrtek 9. března 2017

Pohony bran brno

Ultrazvukový odpuzovač drobných škůdců ( kun , myší, potkanů atd.) je zařízení, které generuje silný ultrazvukový signál. Signál je pro zvířata nepříjemný a . Technické specifikace pro produkt TSS Group Špičkový ultrazvukový odpuzovač- plašič kun a hlodavců pro automobily se mohou změnit bez výslovného . Ultrazvukové a lidem slyšitelné elektrické odpuzovače myší jsou velmi účinnou a přitom ekologickou metodou jak se zbavit drobných hlodavců. Odpuzovač- plašič působí především na kuny, lasičky a . Výkonový ultrazvukový odháněč drobných hlodavců a škůdců.

Je dodáván včetně napájecího . Please try again later. Cílová skupina škůdců: kuny, hlodavci (včetně plchů), rejsci. Odpudzovač kún a hlodavcov DERAMAX PROFI Špičkový ultrazvukový odpuzovač‐ plašič hlodavců a kun vyráběný v České republice. Vyžeňte kuny, volavky, zajíce, lišky, srny, kočky a psy ze své zahrady bez použití chemie.


Plašič kombinuje zvukové a ultrazvukové signály s LED bleskem. Můžeme doručit do ‎: ‎27. Přístroj DERAMAX Auto. Vodotěsný odpuzovač kun do auta Kemo M180.

PROFI je přístroj, který funguje na bázi fázové ochrané techniky a tím dopomůže k optimální ochraně vašeho automobilu od . Prvním českým výrobcem elektronických plašičů myší, kun , potkanů, krtků. V, je ultrazvukový , tedy pro lidi tichý. Nejlepší řešení na kunu na půdě. Profesionální přístroj s 3D prostorovým vyzařováním ultrazvuku. Ultrazvukový signál se od zdí naopak odráží a pro více místností je nutné použít více odpuzovačů.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zbavte se kun na Vaší půdě! Prověřeno našimi zákazníky. Plašič kun vnitřní, s provozem na baterie, do bytu, domu, na půdu, do auta, či garáže.


Chrání kabely, drátky a apod. Díky využití kvalitních součástek a. Ultrazvukový plašič (odpuzovač) Deramax-Klasik je elektronické zařízení, které slouží k ochraně vnitřních nebo venkovních prostor před kunami, hlodavci a . Velmi účinný plašič kun a hlodavců do auta. Elektronický ultrazvukový odpuzovač kun, psů, koček a ptáků - Kemo M071N.


Automatická změna kmitočtu i . Vysoký výkon a bezpečný provoz. K plašiči myší OdHSlyšitelný obdržíte 6ks RVARTA .

Nejvýkonnějším plašičem kun a myší z naší nabídky je typ Deramax-Profi. Tento ultrazvukový plašič je z hlediska generované hladiny akustického tlaku také . Generuje ultrazvukové pulzy které vypudí škůdce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky