čtvrtek 16. března 2017

Fíkus malolistý

Fíkus malolistý

Latinsky: Ficus benjamina. Fíkus malolistý (Ficus benjamina) patří k nejoblíbenějším. Typické jsou pro něj drobné kožovité listy tmavě zelené barvy, pěstuje se jako . Fíkovník drobnolistý (Ficus benjamina), známý také jako fíkus drobnolistý nebo fíkus malolistý , lidově též benjamin, je druh fíkovníku, který pochází z tropické . Dává přednost stanovištím s polostínem a nesnáší přímé sluneční záření ani . Jako velmi populární pokojová rostlina zaujme druh Kinky zejména . Tato rostlina vypadá skoro jako keř.


Fíkus malolistý

Více zeleně ve vašem obýváku! Na vrcholu stonku je husté listoví s krásnými, jasně zelenými . Pre pokročilých pestovateľov vyberáme fikus, takzvaný „izbový bonsaj“. Fikus malolistý (Ficus benjamina).


Je nenáročný na pestovanie, ak dodržiavate jeho . Je účinný najmä pri odstraňovaní formaldehydu. Táto chemická zlúčenina má široké využitie. Tento pin objavil(a) Andrea KACO. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Gift Box, Paper, Scissors.


Availability: Ready for shipping. Rastlina je nenáročná na ošetrovanie a mala by byť umiestnená na . Dáva prednosť stanovištiam s polotieňom a neznáša priame slnečné . Ficus Benjamina je nenáročná rastlina ktorá dorastá až do metrov. Pochází z Asie, může se pěstovat jako bonsaj. Vhodná do bytu či kanceláře. V létě může být venku.


Do rodu Ficus (botanicky správně fíkovník, lidově fíkus ) patří kolem tisíce druhů rostlin, mezi nimiž nechybí ani Ficus carica (fíkovník smokvoň) se známými jedlými . Najčastejšie sa pestuje ako menší . Medzi najznámejšie izbové rastliny okrasné listom patrí aj fikus. Chránime ho pred prievanom a len mierne zavlažujeme. Pokojová bonsai - Ficus retusa - malolistý fíkus. Foto bonsaje kterou obdržíte latinsky: Ficus retusa Foto bonsaje kterou obdržíte . Bonsai, dárková krabička, keramická podmiska, hnojivo 25l.


Ficus je okrasná rastlina, ktorý sa nachádza takmer v každom byte. Môže byť malá alebo môže dorásť až po strop. Veľké množstvo odrôd umožňuje vytvárať . Charakteristika : Táto rastlina nenáročná na starostlivosť uprednostňuje .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky