pátek 18. listopadu 2016

Soukromé wellness praha

Soukromé wellness na hodinu i celou noc. Přehled nabídek pražských wellness center - pronájmy vířivek. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce . Užíjte si skutečné soukromí a ničím nerušený relax ve dvou.


Zapomeňte na starosti a dopřejte tělu regeneraci! Součástí privátního whirlpoolu je prostorná sprcha a příjemné relaxační lůžko. K dispozici jsou dva privátní whirlpooly. Do wellness zón je možné si kdykoli . Původně tmavé a nevlídné sklepní prostory jsme ve spolupráci se stavební firmou Správa řemesel s. Exkluzivní relaxační wellness v prvotřídní kvalitě, jehož součástí bude whirlpool, hammam, sauna s ochlazovacím. Pro ničím nerušené chvilky relaxace a odpočinku je Vám k dispozici finská sauna , vířivka, sprchový kout s ochlazovacím vědrem a šatna s WC.


Vás k dispozici Non~Stop . Neokoukaná a nová místa jsou vždy nejlepší, nemyslíte? Moderní hotel s jedinečnými konferenčními prostory a wellness. Byli jsme tu nejen pracovně, ale využíváme ho i jako pár pro soukromé ubytování. Najděte si nabídku a rezervujte si nejlepší wellness hotely v Praze , Česká republika! Na místě je soukromé parkoviště.


Luxusní diskrétní wellness azyl pro milence a zamilované situovaný na Praze kousek od Andělu. Jsme nově otevřené luxusní wellness centrum na Praze které Vám přináší luxusních privátních zón, kde si užijete ničím nerušený. Dopřejte si relaxaci v privátním wellness. Užijte si soukromou saunu či lázeň s výběrem z koupelových solí.


V našich prostorách naleznete různé druhy saun včetně páry, nespočet druhů masáží včetně profesionálních masérů až po soukromou lázeň pro zamilované . Domácí wellness v Praze - Troji. Spectacular luxury wellness for private use in Prague. Bespoke lighting installations by Lasvit. Svatební hostiny, firemní a soukromé párty, wellness centrum, sightseeing tours a jiné. Praha Relax Days Praha.


Obsluha velmi milá, soukromé wellness parádní, pokoje skromné, ale stačí. Vnitřek domu celý ve dřevě, všude je podlahové . Wellness hotelu Amarilis je oázou klidu a odpočinku, vybaveno parní saunou, infra saunou a také Whirlpoolem. Již druhá návštěva wellness na hodiny (poprvé dárek pro přítelkyni, která ihned po absolvování s nadšením zakoupila znovu) a opět naprostá pohoda a . Naše soukromé apartmány jsou stvořené proto, abyste načerpali novou energii. Věnujte chvilku jen sobě a nechte se hýčkat.


Naše adresa zaručuje 100procentní. PRIVAT WELLNESS PRAHA RADLICE ! Vážení přátelé Wellness Radlice do odvolání zavírá provoz z důvodu NOUZOVÉHO STAVU NAŘÍZENÉHO VLADOU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky