čtvrtek 10. listopadu 2016

Gloxínie nádherná

Gloxinia speciosa Lodd. Ligeria speciosa (Lodd.) Decne. Martynia caulescens Desf. Květy jsou purpurové.


Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Typ listu ‎: ‎střední listy, vejčité, zubovité Náročnost pěstování ‎: ‎Není to náročná rostlina.

V katalogu nemáme podrobnější informace o gloxinie nádherná. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Vyšlechtěné velkokvěté kultivary mají 14cm velké.


Sinningia speciosa - gloxínie nádherná. Je totiž dost choulostivá na . Sušené ovoce jednodruhové bez přidaného cukru a SO2. Sušené plody neprošly procesem síření a slazení.

Papája – plod papáji . Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo . Stonek má výrazně zkrácený a velké listy poskládané do mohutné růžice, z které vyrůstají na.


Správně se jedná o SINNINGII. Jako pokojová rostlina je už od 19. V řadě domácností najdete několik stovek kultivarů této rostliny.


Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte. Pridal dusanocka dňa 8. Toto zboží je momentálně vyprodáno. Ve volné přírodě se vyskytuje jako . Ta gloxínie je nádherná ! Já ji snad ani ve skutečnosti neviděla?


Jsem ráda, že aspoň u tebe.

Re: Glorióza nádherná. Odeslat od Olga v Úte 03. Tato tradiční pokojová květina má ráda světlé, přímo neosluněné místo v teplé místnosti.


Jejich výstavní květy vydrží dlouho kvést. Nádherná růže Frutetto. Rostliny mají velký .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky