pondělí 14. listopadu 2016

Agave rostlina

Agáve ( Agave , patrně podle Agaué, jména matky Pentheovy, ze starořeckého agauós, znamenající proslulá, vznešená, úžasně krásná, obdivuhodná ( rostlina ). Třída ‎: ‎ jednoděložné ‎ (Liliopsida) Čeleď ‎: ‎ chřestovité ‎ (Asparagaceae) Agáve obecná – pedie cs. Na konci svého života vysílá rostlina vysoký, rozvětvený stonek plný žlutých květů. Květ může dosáhnout celkové výšky 8-m.


Agave je velice oblíbená rostlina pro svoji nenáročnost na pěstování.

Patří mezi růžicovité rostliny, které rostou převážně bez kmenu. Mečovité sukulentní listy . Agave americana vytváří mohutnou růžici z dlouhých listů. A tak není divu, že stále mohutnější rostlina agáve se postupem let stává . Zpočátku rostlina tvoří přízemní růžice . Agave rostlina v krásném hrnci - ideální dárek pro amatérskou květinářství.


Takový suvenýr jistě ocení. Nicméně před tím, než budete rostoucí agave rostlin .

Podle českých kodifikačních příruček je agáve buď neutrum, nebo femininum, v obou. Poté, co se z něj vyvinou plody se semeny, rostlina odumře, přežívají ale. V té kavárně pijeme chai latté s agáve se Stacy spolu. Aby se uvolnila lněná vlákna, rostlina se nejdřív musela namočit.


Agaue , jména matky Pentheovy , ze staroreckého . Je to rostlina okrasná především svým charakteristickým uspořádáním listů. Všechny agáve kvetou za svůj život jen jedenkrát, a to až když rostlina načerpá . Rostlina agáve - sukulent. Tato fotografie je na téma rostlina , sukulent, závod. Základová fotografie zdarma na téma agáve , barva, listy, rostlina. Z letního stanoviště v zahradě byste měli agáve přenést dovnitř, jakmile teploty klesnou na nulu.


Poměrně nenáročná rostlina se hodí do zimní . Agáve jsou sukulentní rostliny, které řadíme do společného rodu Agavaceae. Po dosažení dospělosti, ve věku asi - let, v závislosti na druhu, rostlina. World of Succulents Agave.


Umělá rostlina Agave (45cm).

Vysoce kvalitní materiál: ethylen-vinyl acetát (EVA). Jsou vhodné také pro venkovní . Listy jsou tlusté a tuhé, . Na fotografii zdarma high-rozlišení rostlina , květ, botanika, agáve , kvetoucí rostlina , rostlina země, agáve azul. Agáve atrovirens je stále zelený sukulent.


Velice dobře se mu daří na přímém slunci a není náročné na zálivku. Před domem totiž právě kvete agáve obecná a její květ sahá až do tří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky