úterý 29. listopadu 2016

Brněnská riviéra

Navštivte náš letní areál! Opravy Riviéry jsou u konce. Největší brněnské koupaliště se otevře v sobotu 16. Nabídne řadu vodních atrakcí jako tobogán, . Brněnskou Riviéru tvoří kaskáda tří nových, nerezových bazénů v umělém říčním korytě vytvořeném v bývalém slepém rameni řeky Svratky o celkové délce 390 . Svým situačním rozložením je vhodné nejen pro relaxaci, ale . Pohled na koupaliště Riviera , které jsem kdysi dávno pomáhal budovat. Stylový zámecký hotel v blízkosti brněnského výstaviště, v zeleni a tichu řeky . Otevírací doba ‎: ‎Aktuální otevírací doba a ceník.


Brněnské říční koupaliště Riviéra se po roční rekonstrukci v sobotu otevírá návštěvníkům. Do dlouho plánované rozsáhlé rekonstrukce se pustili dělníci na brněnském koupališti Riviéra. Vyjde skoro na 2milionů korun. Baierem vystavěna klasicistická budova Lázní (Badhaus).


Takto má podle vizualizace brněnského magistrátu vypadat . Koupaliště Brněnská Riviera Bauerova 603 . Riviéra nabídne návštěvníkům snadnější přístup i bohatý výběr aktivit. Přestože už dlouhé roky patří koupaliště. V těsné blízkosti městského koupaliště Riviéra vyrostlo nové, prostorné a moderní dopravní hřiště.


Provoz tohoto ojedinělého areálu byl slavnostně zahájen 2. Běh Riviérou je určen dětem všech věkových kategorií a můžou si zasoutěžit o věcné ceny. Typ bazénu: Veřejné bazény. Riviéra Brno - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí . Brněnské koupaliště Riviéra patří mezi největší přírodní koupaliště v České republice. Bohužel hrozilo, že se areál bude muset v nejbližších . Areál Riviéra se nachází v romantickém Pisáreckém údolí při řece Svratce. Skládá ze dvou na sebe navazujících celků – z volné zóny a . Oficiální webová prezentace městské části Brno - střed. Panorama Webkamera 3D pohled. Místa › Brno festivaly.


Novinka, sportovní park pro celé. Nejen na vodní hrátky a slunění láká brněnské koupaliště Riviéra. Na přelomu července a srpna se areál na více než týden promění v rozsáhlý . Rivec“ je na vás připraven!


Už jen čtrnáct dní uplyne, kdy se areál přírodního koupaliště brněnské Riviéry opět rozezní hudbou. Následující tranzitní linky mají trasy, které procházejí poblíž Riviéra. Autobus - 40 Autobus - 4 . Three-star OREA Wellness Hotel Santon is located in beautiful natural surroundings on the bank of the Brno dam. Pro letošní sezonu chystá oblíbené brněnské koupaliště Riviéra další novinky.


Sezona bude na Riviéře zahájena v sobotu 25.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky