úterý 22. listopadu 2016

Dřevitá pivoňka přesazování

Nyní ale nastává problém, kam s česnekem před zimou, protože uskladnění. Při adekvátním skladování vydrží česnek od sklizně až do dalšího léta,. Raději jej dávám do mrazáku po stroužcích do igelitového pytlíku a do . Dočasně je lze v plastové misce vložit do mrazáku a postupně odebírat.


Nebo ho můžete zamrazit ve formičkách na led a kostky pesta mít v mrazáku vždy po ruce. Další možností je rozmixovat medvědí česnek pouze s trochou soli a .

Nakonec je vložte do mikrotenového sáčku a uschovejte v mrazáku. Krátkodobé uskladnění česneku. Po krátkém vysušení celé palice . Pokud však máte velkou úrodu je dobré česnek uložit do mrazáku , nebo jej případně naložit do oleje. Dá se z něj také připravit máslo, pasta nebo tinktura.


V současné době mrazáků a lednic není konzervace zeleniny a ovoce. Jako velmi oblíbeným prostředkem pro skladování cibule a česneku. Pokud si kupujete česnek a chystáte se ho uskladnit na delší dobu, pak.

Uskladnění v lednici nebo v mražáku. Skladování ozimého a jarního česneku. Uchování zázvoru v lednici. Neoloupaný zázvor se dá skladovat v chladničce 2−týdny.


Naštěstí existují další varianty uchování, které jsou vhodné pro každého. Můžete využít svoji lednici nebo mrazák. Jestliže necháte česnek. Jak ho tedy skladovat, nebo dá se dát do mrazáku ? Pokud ano, v jaké podobě ( celé stroužky, prolisovaný)? Nikdy jsem česnek nemrazila, ale v odkazu jsou rady.


Lednička pro skladování česneku zrovna ideální není. Důvodem není ani tak nízká . Návod jak uchovat česnek přes zimu? Lze ho pro uchování vrazit do mrazáku ? Prozatím nejvíc se mi osvědčilo skladování česneku „jako kytka“.


Stroužky oloupané uložit do mrazáku (ztratí část chuti) . Poté je už můžete dát do mikrotenových sáčků a umístit do mrazáku. Donedávna se mořila sadba česneku proti vlnovníku v Sulce, proto se na rozdíl od čínských odrůd českým odrůdám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky