pátek 27. března 2020

Žádost o kácení dřevin

Problematika kácení stromů rostoucích mimo les je upravena v § a § zákona ČNR č. Přílohy žádosti povinné: o výpis z katastru nemovitostí o situační zákres kácených dřevin včetně popisu umístění dřevin o souhlas vlastníka pozemku s kácením . Kácení stromů a keřů ) o povolení kácení dřevin rostoucích mimo les může podat vlastník pozemku, na kterém předmětné dřeviny rostou, popř. Dobu kácení obvykle povolení závazně stanoví, žádost je však možno podat kdykoliv během roku. Dřeviny , které dosáhly určité velikosti, jsou chráněny zákonem a nelze je svévolně pokácet ani v případě, že rostou na soukromém pozemku . Věc: Žádost o povolení ke kácení dřevin rostoucích mimo les podle § odst.

DOST O POVOLENÍ KÁCENÍ DŘEVIN. Jméno, příjmení, datum narození a místo trvalého pobytu. Ke kácení dřevin rostoucích mimo les, vyjma některých případů je nezbytné povolení orgánu ochrany přírody.


Náležitosti žádosti o povolení nebo oznámení kácení dřevin stanoví správní řád a ust. A) žádost o povolení kácení dřevin : jméno a adresa žadatele, . MěÚ Litoměřice, odbor životního prostředí, Pekařská 3. Olomouce (na veřejně přístupné městské ploše). Jak mám postupovat, když potřebuji pokácet strom, rostoucí na mém pozemku na území Prahy 1.

Formuláře: formulař žádosti o povolení kácení. Kdo je oprávněn v této věci jednat (podat žádost ):. Zveřejnil: Odbor životního prostředí. Výstava věnovaná malířům skla z rodiny Ahne připomene vynikající umělecké řemeslníky, kteří působili v Kamenickém Šenově ve druhé polovině 19.


Podání písemné žádosti na předepsaném tiskopise s přílohami. Oprávněný žadatel podá písemnou žádost s přílohami. Obecné náležitosti žádosti jsou uvedeny v § odst. Je potřeba předložit žádost o kácení nebo podnět k provedení ořezu ořez (viz výše). S žádostí ke kácení musí souhlasit odbor majetku města, . Kontaktní telefon (pro případ možnosti operativního odstranění nedostatků žádosti ):.


Vydání povolení ke kácení dřevin rostoucích mimo les. Oznámení o kácení dřevin rostoucích mimo les. Rozhodnutí o povolení se vydává ve . Povolení ke kácení dřevin , není potřeba pouze v případě, že se jedná o: dřeviny s obvodem kmene . Povolení lze vydat ze závažných důvodů po vyhodnocení funkčního a estetického významu dřevin. Povolení je také součástí žádosti o vydání územního rozhodnutí . Kácení dřevin (stromů a keřů) rostoucích mimo les se řídí zákonem č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky