pátek 13. března 2020

Zábřeh bazén

Nově zrekonstruovaný moderní bazén m, parní lázeň, vířivka Whirpool, sauna, fit klub, občerstvení. Přijímáme poukazy Unišek, Cadhoc, Sodexo a Ticket . Včera jsme vypustili poslední mvody v bazénu a od rána pracujeme na čištění bazénové vany a kontrole . PLAVECKÝ AREÁL ZÁBŘEH. Technické parametry: Koupaliště: m plavecký bazén.


Letní koupaliště m víceúčelový bazén s atrakcemi, dětský bazén s tobogánem a . V plaveckém areálu je k dispozici velký bazén m, parní lázeň, vířivka Whirpool , sauna, fit klub, občerstvení. Po domluvě možnost zajištění plavání batolat, . Mám pro vás konečně dlouho očekávanou novinku. K dnešnímu dni byl otevřen pro veřejnost bazén v Zábřehu. Naše pravidelné potápěčské . Následující ubytovací zařízení jsou poblíž Zábřeh - ubytování a hotely v Zábřehu. Máme pro Vás další nabídky, které jsou nedaleko Zábřeh - ubytování a hotely v . Ten dnes svým návštěvníkům nabízí k využití vnitřní i . Krytý bazén - plavecký bazén 25m, whirpool, parní lázeň, sauna.


Velikonoce na bazénu. Přijďte si užít velikonoční svátky a velikonoční prázdniny trochu jinak, méně tradičně. FOTO: Zábřeh otevřel nový bazén , starosta se vrhnul do vody v saku.


Zábřeh bazén

Plavecký areál Zábřeh. Starosta Zábřehu Zdeněk Kolář otevřel nový hazén skokem do vody . Po dlouhých deseti letech mimo provoz zábřežské venkovní koupaliště konečně opět vítá návštěvníky. Po kompletní rekonstrukci jim v nové . Nyní máte jedinečnou možnost zaplavat si, třeba i zrelaxovat, odpočinout a ještě ušetřit! V létě neváhejte a navštivte venkovní bazén a brouzdaliště s ohřátou vodou pro nejmenší.


Obyvatelé Zábřehu na Šumpersku se konečně dočkají venkovního bazénu. Ten je momentálně v takovém stavu, že na letní provoz může zatím zapomenout. Z důvodu rekonstrukce mimo provoz. Adresa: Zábřeh , Oborník 36.


Každý den jiná otevírací doba. Kde nás můžete kontaktovat? Prodám použitý výřivý bazén. Viz foto více info na inernetu. MSPA luxury exotic 213.


Místo prodeje: Zábřeh Změněno: před. Název stavby: Bazén Zábřeh. Finanční obje1mil. Prováděné činnosti: technický dozor investora.


Aquaparky, bazény , koupaliště, ski areály, ubytování-katalog.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky